co do kosztów to nie doliczam lawety paliwa itp jedynie 200zł to koszt przywiezienia mam po prostu kogoś znajomego co jeździ tirami i zabierze mi to przy okazji a jak nie on to ktoś od niego z firmy ale to koszt 500zł
wiem właśnie że aby wycelować dobrą alfe to trzeba wypłacić troche więcej a ja mam budżet mocno ograniczony bo mam zaledwie 5 tys. może powinienem sobie odpuścić alfe w tym przedziale cenowym ale jakoś strasznie mi się podobają.
Kurcze ja zawsze byłem za benzyną mówicie że 1.8 ts nie trzeba się bać? tylko z tego co widze to o 1,8 ciężej najwięcej jest 2.0ts.
Auto uzywam tylko do dojazdów do pracy i to zimną 6km w jedną strone latem jeżdżę motocyklem a autem jeźdże do sklepu na zakupy czy coś załatwić nie robie sobie żadnych wycieczek bo od tego mam inny sprzęt ale z drugiej strony gdyby auto mniej paliło to bym pewnie jeździł więcej. moje poprzednie spalało coś w okolicach 10litrów nigdy nie litrażowałem zbyt dokładnie ale 10l na 100 to dla mnie troche dużo wiem że na maisto to raczej przeciętny wynik no ale taką mam nature że podobają mi się duże auta z większą mocą ale chciałbym żeby mało paliło :D a tego nie pogodzę raczej w benzynie;d
Auto chce żeby zostało ze mną na dłużej czyli jakieś 3 lata. Kurcze gdybym miał więcej pieniędzy:D a tak nie wiem własnie czy ryzykować i wbić się w alfe choć raz kupić auto które podowiada mi serce;d bo rozum mówi kup colta niezawodne szybkie i mało pali;d