Szkoda,ze tak pozno urodzil sie temat spotu. Postaram sie o zamiane, ale bedzie ciezko... Ale sam spot swietna sprawa. :)
Printable View
Szkoda,ze tak pozno urodzil sie temat spotu. Postaram sie o zamiane, ale bedzie ciezko... Ale sam spot swietna sprawa. :)
Widzę kilku starych wyjadaczy, ale też pokazał się jeden Toruniak, czekamy na kolejnych :)
Adi - jutro będę na torze więc pogadam jak jest z warunkami, formuła jest jeszcze kwestią otwartą. Niemniej wydaje mi się, że kwalifikacje czasowe są tylko po to żeby wyznaczyć miejsca startowe (jak w F1 :P)
Co ja mogę napisać?
Wstępnie policz - jak to się przyjęło: Mask + pani Maskowa :D Na gokarty raczej tylko ja :) Będę negocjował z żoną :D
A Fokus, Fucel - kombinować kurde! Musimy mieć przewagę liczebną! :D No i jak to tak bez Was?!
U mnie się okaże w piątek, ale mało prawdopodobne że mi się uda. Ile max osób na gokarty może się zapisać?
To prawdopodobnie ten tor, z tego co znalazłem:
http://www.gokarty-torun.pl/index.php?dzial=gokarty
Min. 6, max 8 osób, zgadza się?
- - - Updated - - -
Sempre, jak będziesz tam na miejscu to zwróć także uwagę czy hala jest ogrzewana, żeby wiedzieć jak grubo się ubrać. Podejrzewam, że trzeba będzie dwie bluzy wziąć, porządne rękawice i coś pod spodnie :P
Hm, to niedziela? Jak nic się nie zmieni to wpadnę może na odwiedziny... Jeszcze nie wiem gdzie, czy na karty czy na pizze. Będe się telefonicznie kontaktował z radexonem :D
Pozdro
My z Pauliną chętnie, aczkolwiek jak wyżej-troszkę mało czasu, niemniej jednak do jutra potwierdzę, obecnie na 70% będziemy :)
Hmm właśnie się dowiedziałem, że w niedzielę o 10 mam egzamin...kurde, postaram się jednak mimo to być, wtedy polecę z Bydzi od razu na Toruń :)
kombinujcie chłopaki, bez was to nie to samo...
Tak Mask to ten tor - co do ilości osób to jeszcze z nimi pogadam. W razie gdyby się zebrała większa ekipa to zrobimy tylko czasówki i już :)