A to jest plan, o którym nawet nie pomyślałem. Rzeczywiście najrozsądniejsze wyjście.
Printable View
Ja również o takich zakładach nie słyszałem ...
Kolego, najpierw weź tą taśmę odklej kwadratową i wyczyść dokładnie, to zostanie ci tylko otwór .. a to już "pikuś" .. jakaś naklejka z AR albo coś innego skowyrnego
Uwierz mi, już mi tyle zdrowia zepsuła, że nie chcę jej widzieć na oczy. Utwierdziłem się tylko w swoim przekonaniu, do czego nadaję się propan butan...Podkreślam jest to moja subiektywna opinia.
A tak serio, to każdy mówi taniej, taniej. Jak dolicze koszty, droższego przeglądu, regularnego serwisowania, PB potrzebnego na rozruch, częstszych wymian elementów zapłonu to przy moim średnim rocznym przebiegu 10/12 tyś km już ta oszczędność zaciera się.
Słowo klucz :)
Nie neguje tego, że LPG może być źródłem oszczędności ale...
1) Należy samemu się do tego zabrać a nie kupić już z instalacją tak jak ja...
2) PRINS to jakaś masakra - cenowo i obsługowo. Serwis drogi jak cholera, części tak samo. Zobacz na ceny instalacji PRINSA a np BRC albo STAGA.
3)Tak jak pisałem wcześniej...moje przebiegi dają mi niewielką oszczędność kosztem nerwów, smrodu itd. :lol:
TO JEST MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA
Dziure chyba zakleje jakaś nalepką...albo Krzysztofem albo QV.
Może wrócimy to tematu z oganięciem otworu, bo też mam malutki jeden i jeżeli to prawda z tymi zakładami detalingu to może też bym się zgłosił :)
albo zakład detailing
albo spece co lepią deski po rozwaleniu przez poduchy - klejenie deski itp
jest tego pełno
skoro potrafią tak zakleić pół deski po wywaleniu poduchy że nie widać to taka dziurka to dla nich pewnie pikuś
- - - Updated - - -
google i pierwszy z brzegu link np
http://www.krakusik.pl/krakow_ogloszenie/48525/regeneracja_desek_rozdzielczych_konsoli_kokpitow_p o_wystrzale_poduszki_itp
- - - Updated - - -
http://kokpity.pl/
- - - Updated - - -
itd itp
- - - Updated - - -
albo zapytać w pobliskim komisie gdzie robią :lol:
bo na 99% mają doświadczenie :-)
Poszukaj kontaktu na tym forum www.forum.kosmetykaaut.pl do profesjonalnej firmy w okolicach Krakowa, myślę że bez problemu znajdziesz. Amatorskie lepienie, zalepianie, dolepianie... ? To chyba najgorsza opcja.
Naklejki...to się kiedyś nalepiało na składaki (takie rowery składane - dla tych którzy tego już nie pamiętają) ;)
Pozdravy !!!