piękny samochod, ile za niego krzyczą ? A co do naprawy moze jakis sponsoring byś znalazł?
Printable View
piękny samochod, ile za niego krzyczą ? A co do naprawy moze jakis sponsoring byś znalazł?
To ja poprosze takiego brzydala z dostawą do domu...przezyje ze jest taki szkaradny :mrgreen:Cytat:
Napisał adk
Tak powaznie to autko jest świetne i gdyby tylko finanse pozwalały to zapewne zaopatrzył bym sie takie cudeńko...
Co do części to pewnie nie mały kłopot ze zdobyciem jakichkolwiek, to raczej autko dla pasjonata z zasobnym portfelem i dobrymi znajomościami w świecie motoryzacyjnym w Niemczech, we Włoszech itp itd...
Pozdrawiam
Karoseria jest z włokien szklanych dlatego waży tylko 150kg a całe auto niewiele ponad tonę.Cytat:
Napisał Siafal89
To jest w ogóle Transaxle i jeśli coś z tyłu jest walnięte, a koła wyglądają tylne nieco dziwnie(tzn chyba nie są proste) to naprawa będzie droga.
Mam powazne obawy o plyte auta. Nie potrafie okreslic czemu, ale mam wrazenie, zeposzla w banana, czyli jest podgieta. Fierglu ma racje, z napedem tez moze cos byc. I tu bym mial najwieksze obawy, bo podloge polski blacharz naciagnie tani i bezproblemowo, a i poszycie pewnie da sie u laminaciarza dorobic. Z lampami klopot, od golfa nie podejda ;) Ciezko bedzie je zdobyc, biorac pod uwage powszechnosc tego modelu ;)
anyway, karoseria sie nie martw, boj o mechanike. Faceta od laminatow znalem kiedys niezlego, w Łasku sie miesci.