Greciu,
Ze tez Ci sie chcialo jechac :P Gratuluje samozaparcia :P
Ale z tego co piszesz to oferta nawet nieglupia sie wydaje :)
Printable View
Greciu,
Ze tez Ci sie chcialo jechac :P Gratuluje samozaparcia :P
Ale z tego co piszesz to oferta nawet nieglupia sie wydaje :)
Osobiście uważam, że oferta bardzo ciekawa, szczególnie dla osób które potrafią trochę pogrzebać przy swoich AR.
Da się załatwić 2500-3000zł akcyzy? No to pięknie, bo nie wiem czy wiesz, ale nie da się zejść poniżej 40% z wartości Eurotaxu bo wtedy auto traktowane jest jako złom/odpad/śmieć i UC może zrobić:
- nakaz wywiezienia samochodu
- nakaz zezłomowania
Uwierz, że w takich samochodach % lecą szybko w dół, więc nie ma co szaleć :)
Absolutne minimum akcyzy za takie auto to ok. 5tys zł, do tego kurtyna, naprawa trochę się uzbiera.
No i jak od strzału poleciał wahacz to na 100% nie od tak małego uderzenia. Drzwi zawsze można kupić w kolor, a zostawić delikatnie pogięty błotnik ;)
Mierzyłeś słupki, patrzyłeś na spawy na kielichach, podłużnicach i słupkach?
Bo sprawdzanie samym miernikiem lub patrzenie, malowane lub nie trochę mnie śmieszy :)
Kurtyna od takiego "smyrnięcia" też nie leci, potrzeba dużo większej siły...
Kolego, dokładnie wiem jak wyglądają sprawy opłat itp. wiec nie musisz mnie uświadamiać ;)
Błagam Cię nie ucz mnie jak się ogląda samochód, okej. Jeżeli bym się nie znał to po co jechałbym oglądać ?? Dla przyjemności ? Pomyśl chwilę.
Każde auto, które w jakikolwiek sposób jest uszkodzone może kryć dodatkowe koszty itp. Nie miałem możliwości zabrania AR na podnośnik (kanał) więc opis jest adekwatny do tego co mogłem zobaczyć !!!