Dziwna sprawa z łuszczeniem, czyli clar schodzi. Może było walone, może ktoś niestarannie pomalował i teraz jest lipa. Jedyne wyjście tylko malować ale porządnie i u dobrego lakiernika...
Printable View
Dziwna sprawa z łuszczeniem, czyli clar schodzi. Może było walone, może ktoś niestarannie pomalował i teraz jest lipa. Jedyne wyjście tylko malować ale porządnie i u dobrego lakiernika...
Ten ktoś to Włoch.
Była kiedyś seria aut z wadliwym lakierem, fuszerka producenta. W sumie hańba bo Alfy nigdy nie należały do tanich aut (jako nowe;) )
No to niezła seria... Może wpisze się ktoś komu nie schodzi :) A czy to Hańba dla alfy... Nie tylko tutaj się nie wykazali. Nie będę już pisał o silnikach i elektryce bo tego nie widać. Z zewnętrznych wizytówek marki możemy dopisać żenującej jakości znaczki i odpadający "chrom" z grilla.
mi nie schodził lakier ani z poprzedniej ani z obecnej :D
Mi z Rosso 130 zlazł z klamek, lusterek, tych listewek po Linii dachu i troszkę ze zderzaka. Czyli tylko z elementów plastikowych.
Ale widziałem kiedyś starsze Rosso Proteo, gdzie zszedł z całego auta :P Znaczki są do bani ale można to poprawić za 14 zł i naklejki trzymają się wzorowo (w dziale bazar polecam szukać). A na chromy nie narzekam ^^
hehe
Czyli ustaliliśmy, że lakier nie jest mocną stroną tego modelu :D