-
Witam,
nowa uszczelka drzwi (cena aktualna "tanifiat") - "OE 60624859 na zamówienie w cenie 835zł".
Tak jak Koledzy piszą, zdemontować tapicerkę drzwi i przeprowadzić regulację szyby - opis jest dokładny.
Zajęło to w moim przypadku 3 godziny.
Pozdrawiam
-
mnie regulacja zajęła około godziny, nie ma tak źle, tylko nie odkręcaj wszystkiego co popadnie, bo utoniesz w drzwiach na dłużej ;)
-
jest ktoś z Was w stanie przesłać instrukcję napraw na maila? lukasz.marcinkiewicz@gmail.com
Z góry dziękuję !
-
instrukcja napraw ma prawie 300 mb wiec na maila nie przejdzie ściągnij sobie z linku który podałem na poprzedniej stronie
-
zerknij na maila, wysłałem Ci kawałek serwisówki
popatrz tylko dobrze, bo jest pomieszane nieco ze Spiderem, żebyś nie szukał niepotrzebnie czegoś ;)
-
Z tego co wiem nie trzeba sciagac calych boczkow zeby wyregulowac docisk. jest siakas sruba ktora sie reguluje. reki sobie nie dam uciac ale ostatnio jak w warsztacie mi poprawiali to "po zdjeciu pierwszego boczku okazalo sie ze nie trzeba rozbierac calych drzwi"...
-
tak, wystarczy zdjąć kieszeń i zaślepkę z przodu tapicerki u dołu i można wyregulować, jednak ciężko dojść kluczem, bo sama tapicerka jest dość 'wysoka'
-
Panowie doradzcie jak ustawić drzwi od kierowcy i pasarzera żeby sie lekko zamykały?
-
-
Bo u mnie jest coś takiego że się nie domykaja ipodczas jazdy wygląda to jakby były otwarte drzwi
- - - Updated - - -
A skąd jesteś
- - - Updated - - -
A skąd jesteś