Wejdź do kanału i niech ktoś rusza samochodem na nim będziesz wtedy widział co się dzieje ze skrzynią.
Printable View
Wejdź do kanału i niech ktoś rusza samochodem na nim będziesz wtedy widział co się dzieje ze skrzynią.
Hej mam taki sam problem, lewarek rusza się przy dodawaniu i odpuszczaniu gazu. Gdzieś czytałem, że 147 mają taką przypadłość po prostu. Oprócz tego, że się rusza lewarek wszystko jest ok, nic nie trzeszczy, moc dobrze przekazywana... Co to jest w takim razie?!
Ostatnio czytałem trochę i jak dwumas jest już do wymiany, to pojawiają się drgania na kierownicy i jest problem z przeniesieniem napędu (jakieś opóźnienia).
Piszcie ludzie co z tą skrzynią?
A może któraś poduszka / łapa silnika / skrzyni kończy żywot
wysłane z nokii 6310i
Ja miesiąc temu wymieniałem dolną poduchę skrzyni bo ruszał się lewarek, pomogło na ok tydzień i potem było jeszcze gorzej.
Pooglądałem wszystko, poruszałem i okazało się że mam rozerwaną górną poduszkę silnika, ta co jest moocowana do mcpersona. Rozerwana jest w środku, a ona ma za zadanie stabilizować silnik i skrzynię by nie ruszały się. W środę zawożę auto do mechanika i ma mi to zrobić także zdam relację czy pomogło.