Utlenia się. Tu już pozostaje tylko obróbka ścierna. Choć nie wiem czy nie zniszczy powierzchni. Jakby to było na wierzchu to można by było maszynowo ale w środku??? Nie widzę tego. Zajedziesz się.
Printable View
Utlenia się. Tu już pozostaje tylko obróbka ścierna. Choć nie wiem czy nie zniszczy powierzchni. Jakby to było na wierzchu to można by było maszynowo ale w środku??? Nie widzę tego. Zajedziesz się.
Ja swoje takim czymś jechałem http://allegro.pl/zestaw-do-polerowa...296516515.html
Najmniej szorstka, utlenienie złazi jak trzeba - niestety, kropki/wżerki zostają, i nic na nie nie poradzisz... :(
Ja kupiłem pastę do chromu z Tesco i regularnie przecieram, nawet na końcówki wydechu się nadają i barany, co prawda wżery zostają ale wszelkie róznice kolorystyczne i brud schodzą...
Zmatowienia i brud z klamek usunąłem, ale wżery niestety zostały. Ale coź, jest lepiej niż było
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Może demontaż i chromowanie?
Też jestem ciekaw właśnie:)
Klamki chyba są plastikowe i wydaje mi sie, że nie tak łatwo je na nowo pochromować. Może ktos zna dobrego fachowca, który da radę?
Jakie plastikowe?????? Chyba te w środku heeheheheh Napiszcie do QBA, on mi chromował kolektory.