Cytat:
Napisał Damian
W 156 to jest pic na wodę, w większości innych aut nie. Np. Fiat już nie pamięta co to rdza. Choć bądźmy szczerzy wiele współczesnych marek ma problemy z rudą !, Ford, MB.
Printable View
Cytat:
Napisał Damian
W 156 to jest pic na wodę, w większości innych aut nie. Np. Fiat już nie pamięta co to rdza. Choć bądźmy szczerzy wiele współczesnych marek ma problemy z rudą !, Ford, MB.
.... renault, o oplach nie wspominajac.Cytat:
Napisał sedicivalv0le
Taka ciekawostka... mialem ci ja kiedys peugeota 405.
Oj, to bydle, to mialo ocynk. 2 zimy bez kawalu lakieru na tylnej klapie kombi (a wiecie, co to znaczy) i nic. Gram rdzy sien ie pojawil.
Auto jeszcz do dzis, ma 18 lat i z 500 kkm przebiegu, a buda - zdrowiutka. Ide o zaklad, ze grat sie rozleci, a karoseria ostanie.
A mowia, ze francuzy ciulowe.
Z innej beki - ogladalem dzis z kolega mondeo z III serii (kanciate) - i wiecie, ze toto juz kwitlo wewnatrz nadkoli? 5 - letni woz!
zgodze sie z mondeo, moj kumpel ma 4 latka i rdza wywala na progach i powoli atakuje drzwi z tego co mowil od dolu jeszcze gorzej wyglada
Łada 110- widzieliście jakąś zardzewiałą bezwypadkową? Bo ja ani razu- znajomy ma czteroletnią i nie widac ani grama korozji co jest bardzo dużym skokiem w porównaniu z taką Samarą.
Miałem kiedyś Samarę- pod względem blachy nic jej nie można było zarzucić.Cytat:
Napisał fiergloo
Zresztą ogólnie miło wspominam ten pojazd :)
mondeo? Normalka...Cytat:
Z innej beki - ogladalem dzis z kolega mondeo z III serii (kanciate) - i wiecie, ze toto juz kwitlo wewnatrz nadkoli? 5 - letni woz!
dokładnie tak...Cytat:
Napisał dance1
Mialem renault lagune I z 94 r i choc z wierzchu pieknie lakier wygladal,to progi byly juz wydmuszki ,wyzarte od srodka ,po roku rdza rzucila sie na nadkole