Ja jezdzilem przez niemal 8 miesiecy bez skretow, zajechalem do serwisu bo zaciekawil mnie ten temat i wyszlo ze caly klosz do wymiany.
Sent from my Iphone using Tapatalk
Printable View
Ja jezdzilem przez niemal 8 miesiecy bez skretow, zajechalem do serwisu bo zaciekawil mnie ten temat i wyszlo ze caly klosz do wymiany.
Sent from my Iphone using Tapatalk
To na szczęście tam gdzie jeżdżę mam często okazję sprawdzić działanie swiateł
tak,byłam nieprecyzyjna, bo myślałam też o doświetlaniu zakrętów, bo jak w hali garażowej skręcam to widać ,jak światła podążają za skrętem
Napisane jest w instrukcji obsługi, że doświetlanie jest adaptacyjne. Im szybciej jedziesz tym szybciej na zakrętach skręcają światła. Wśród hebelków na środku konsoli jest wyłączający doświetlanie (przynajmniej w mojej wersji). Też myślałem, że nie działa dopóki nie użyłem tego przycisku, chyba tylko w takim celu go zamontowano :)
Witam mam takie pytanko czy da sie sprawdzić xenona czy jest spalony czy moze i nie? bo jeden xenon mi swiecie a 2 nie myslałem ze cos jest z przetwornicą
Witam a gdzie moge dostac naklejke napis alfaholicy?
To chyba nie ten temat.
Jest wyszukiwarka i tam mozesz szukać.
Tu masz pomoc z mojej strony
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...kniety-26.html
Nie ma naklejek.
Witam,
Mój pierwszy wpis dla Gulietty
Koledzy mam pytanie o poziomowanie ksenonów - od dwóch dni obseruję jak ksenony podczas ich odpalania podnoszą się do pewnego poziomu jednak nie jest to właściwa wysokość - świecą za krótko - gdzie szukać problemu??
W AR159 były czujniki na przednim i tylnym zawieszeniu - jak jest w Guliettcie??
Skręt ksenonów działa pięknie a te za nisko świecące światła mnie już irytują (w AR159 też tak miałem)
Dzięki za sugestie
Może Ci się wydaje? Nie wiem, gdzie są czujniki, ale one też mają zwykłą regulację, jak każdy reflektor. Kiedyś reklamowałem, że mi świecą nierówno, to w serwisie po prostu kręcili śrubokrętem, zresztą argumentując, że prawy powinien świecić nieco wyżej.