ja też bronie honoru brzęczek :D tyle że brzęczki są duże tak naprawdę :D i od zawsze był podział na "nowe" i "stare" . na starych są większe szanse na takie "przygody". a tam gdzie mieszka Pietropili jest cisza i spokój :)
Printable View
Ja tam nie wiem które są stare, a które nowe;D przygodę miałem niedaleko działek, na Brzęczkowickiej;D
Każdy z nas pewnie miał jakieś przygody . A moja rada jest taka aby o złych zapomnieć a pamiętać te które były miłe . A co do lokalizacji to ja mieszkam w dzielnicy "Kosztowy " więc powiem tak - każdy z nas i tak i tak ponosi jakieś koszty, niezależnie gdzie jest lub mieszka :P
może i ja wpadnę ale nie na piwko mam do Ciebie Pietropili sprawkę i zadryndam jutro:)
ale kufle cza mieć swoje jak co???
Ciao! Co do kufli to powinno starczyć a co do beczki to .... zależy ilu będzie chętnych bo w browarze nie pracuję :no::evil:
Hej. Dzieki za fajna impreze w milym towarzystwie. Nawet nocna zmiana kola byla calkiem przyjemna :-). Pozdrawiam
Ci co nie dotarli, niech żałują;) Świetne towarzystwo, zimniutkie piwko, dobra muzyka;) Czego więcej chcieć;))