-
Szczerze to nie pytałem, ale wypalane na pewno, bo majster mówił, że felga po wyciągnięciu z pieca i po wyschnięciu jest już gotowa do założenia. Masz wyżej numer do niego, myślę, że jeżeli chcesz być pewny na 110% to nie odrzuci połączenia jak zadzwonisz :)
-
3 załącznik(i)
i w końcu po tygodniu czasu alu wróciły od lakiernika:) wyszły trochę Ciemniej niż u Ciebie Abidibi1509 ale mi się podoba:) Lakier to perła wiec w słońcu powinien sie ładnie prezentować lecz jak na razie słońca brak;/ Zdjęcia nie oddają niestety pełnego efektu końcowego bo robione były z telefony;/
Załącznik 94774
Załącznik 94770Załącznik 94771
-
-
No właśnie, wygląda OK i nic ponad to, te felgi już fabrycznie jak dla mnie są po prostu brzydkie. A dokładanie do nich 600 zł zamiast za to kupić szprychowe 16stki , czy choćby 17stki tristary (za tyle się wyrwie) jest w mojej opinii pomysłem mocno chybionym. No ale co kto lubi, co się komu podoba. Kwestia gustu :P
-
moje mają inny wzór, dlatego mogły Ci się wydawać jaśniejsze. Myślę, że bardzo podobny kolor i bardzo przyzwoity efekt :) Kolega ma na swojej pistacjowej 147 takie same felgi, tylko w czarnym połysku. Do tego dobrze przesmarowana opona nabłyszczaczem (czarnidłem) i naprawdę pięknie to wygląda :) cieszę się, że moje felgi stały się inspiracją dla kogoś :P