acha... czyli po prostu tylko daja przykladowe ceny zza granicy bez oplat i sprowadzania itp..
Printable View
acha... czyli po prostu tylko daja przykladowe ceny zza granicy bez oplat i sprowadzania itp..
sam jestes sfalszowanyCytat:
alces1
Nie bardzo rozumiem? Możesz jaśniej?Cytat:
Napisał wasyl
Uważam, że jest sfałszowany ponieważ jest mocno wytarta kierownica oraz bardzo zużyte przyciski sterowania radiem, równie mocno zużyty jest też lewarek skrzyni biegów.Cytat:
Napisał Gary
W mojej Alfie (przebieg obecny 116.000km) mam identyczną kierownicę, lecz w stanie przynajmniej o 50.000km lepszym.
Pozdrawiam.
- Rafał
Dokładnie kierownica jest masakrycznie wytarta przyciski też , a silnik wyplakowany i wymyty ta alfa to szrot
Panowie, bez przesady.Cytat:
Napisał Kosiar
Obejrzalem foty jeszcze raz i zgadza sie - przyciski sa wytarte ale kiera i galka nie wygladaja wcale zle. Co wiecej zuzycie akurat tych elementow w duzej mierze zalezy od sposobu uzytkowania. Jesli wlascicielem jest kobieta o delikatnych dloniach, ktora jezdzi glownie po autostradzie to samochod moze miec nawet 300 tys i skora starta nie bedzie.
Druga skrajnosc - wlasciciel to jakis budowlaniec o szorstkich lapach, ktory nie dba o samochod i jezdzi po miescie, a do tego ma nawyk trzymania reki na learku i dlubania paznokciami po przyciskach. Taki gosc wykonczy kierownice i lewarek w 80 tys.
I zebyscie mnie dobrze zrozumieli - nie twierdze, ze ta alfa nie ma cofnietego licznika. Moze ma, moze nawet dachowala albo poskladana jest z czterech roznych rozbitkow.
Ale pisanie o tym tylko na podstawie zdjec to przesada. Szczegolnie, jesli piszesz Strzala_1, ze cos jest na 99%, a nawet tego samochodu nie widziales
Ja dobrze Cię rozumiem. Jednak opieram swoją tezę nie tylko na przykładzie swojej Alfy, ale i Alf wystawionych np. na allegro, porównując podane przebiegi i stan tapicerki, a w tym przypadku kierownicy i sterowania radiem.Cytat:
Napisał Gary
Póki co nie zrozumiałem tylko tego:
- kurde, a ja myślałem, że oryginał jestem...Cytat:
Napisał wasyl
Pozdrawiam.
- Rafał
spokojnie panowie, zeby was nie ponioslo tak jak mnie kiedys ;)
lepiej kupić gdzie jest podany wiekszy przebieg i jest szansa że będzie ok. Ja swoją kupiłem jak miała 179tys :) i wiem że tyle miała przejechane
.........