U mnie tak jest ze kluczyk mozna wyjąć ze stacyjki podczas pracy silnika :) tez sie zastanawiam czy to normalne? :)
Printable View
U mnie tak jest ze kluczyk mozna wyjąć ze stacyjki podczas pracy silnika :) tez sie zastanawiam czy to normalne? :)
Dziś wpadłem na taki pomysł.
Może jest tak w modelach które mają otwieraną klapę bagażnika tylko za pomocą kluczyka.
Przecież bez sensu było by co chwilę gaszenie silnika tylko po to aby otworzyć bagażnik.
No moze i pomysł dobry :) ale jak to sie ma do mojego autka bagażnik otwierany jest przyciskiem :) to chyba nie to :)
Ja mogę otworzyć tylko kluczykiem, a stacyjka pewnie we wszystkich modelach była taka sama bez względu na wyposażenie.
U mnie tez sie da wyciagnac kluczyk jak pracuje silnik ale tylko ten ktory uzywany jest na codzien zapasowy i serwisowy sie blokuja
Kurcze patrzyłem ale nie da rady sie cofnąć kluczyka :( moze mam roz... Wkładkę :)
Ja np jak mam wlaczony silnik i chce otworzyc bagaznik przyciskiem to nie moge ... dopiero jak zgasze slinik to dopiero moge otworzyc bagaznik wiec moze to jest wlasnie po to wymyslone zeby mozna bylo otworzyc bagaznik nie gaszac silnika :wink: :D
Hehehe udalo sie :) faktycznie mozna włączyć światła cofając kluczyk do tylu. Jesli chodzi o otwieranie bagażnika przyciskiem przy zapalonym silniku to jest to niemożliwe trzeba wyłączyć silnik.
Jeszcze pozostaje problem czy to normalne zjawisko jesli mozna wyciągnąć kluczyk przy zapalonym silniku? :) ktos błysnie wiedzą??? :)
POZYCYJNE, to są światła POZYCYJNE :lol:Cytat:
Napisał iskiereczka