jak już będziesz miał te fotki, to nie omieszkaj wrzucić na forum :)Cytat:
Napisał robak#21
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
jak już będziesz miał te fotki, to nie omieszkaj wrzucić na forum :)Cytat:
Napisał robak#21
Pozdrawiam.
- Rafał
Emblemat musi być, przecież to by była profanacja. Jeżeli chodzi o lampy to będą GTA, a nie żadne a'la. A do kolegi andro34 masz rację też dzisiaj do brata mówiłem, ze wymienię siatkę na czarną z tymi grubszymi oczkami (ta była już jak kupiłem belle) i pójde dalej, w miejsce tej kratki w grill'u też spróbuję wsadzić tą z grubszymi oczkami, ona się chyba nazywa "plaster miodu"
Jeżeli chodzi Ci Rafał o te 18-ki ze spotu "Postert" to już je wcisnąłem kumplowi do TT-ki, ja mam teraz 17-ki 8,5x17 Alutec, z pieknymi polerowanymi rantami i oponami 215/45 ET 30 fantastycznie sie wkomponowują w błotniki są praktycznie idealnie równo z linią nadwozia , a przez dość dużą szerokośc felgi powodują że opony się lekko zwężają ku górze, to taki tuning zza Odry. :D Jeśli chodzi o wycieraczki to na zlocie już je miałem, teraz to już drugi komplet tamte wytrzymały prawie rok czasu, one są dedykowane do AR 156, koszt obu to całe 39 zł.
a planujesz cos konkretnego bo taśma to tak troche wiesz....://Cytat:
Napisał bosniak_sg
Pzdr
Dzisiaj tylko do sesji zdjeciowej zakleiłem, no co Ty myślałeś że mam coś z głową i z tasmą bedę jeździł???? <patykiem> bo jak nie podejdzie taki designe to chyba łatwiej zedrzeć taśmę niż targać czarny lakier ze scudetto i ciekawe kto by mi później pochromował, bo te w spray'u to sobie co najwyżej na wsi (nie obrażając nikogo) malować w furmance coś można. Sorry stary ale jak ja coś robię to tak żeby miało rece i nogi, albo przynajmniej staram sie np. malując całe auto to komorę silnika też bym prysnął.
Cytat:
Napisał bosniak_sg
projekt całkiem fajnie sie prezentuje i zapowiada sie dobrze ,jak wykonasz zapodaj patent co i jak chętnie zobaczę...
Pozdro
Jak się zdecyduje na to, założę inną siatke w zderzak, a może i w grilla i zmienie światła na czarne to porobię fotki i napiszę co i jak. Pozdrawiam.
Witam
wlasnie tez sie zastanawialem nad przerobieniem atrapy na czarny kolor i sie przekonalem jutro to bede robil i zrobie fotki jak to wyglada na mojej alfie.
pozdrawiam
opisz też jak tego dokonałeś.Cytat:
Napisał Kromek
Pozdrawiam.
- Rafał
Zrobilem juz.mam teraz czarna atrape zdjecia i opis dam wieczorem poniewaz siedze w pracy i nie mam jak zdjec wgrac.
pozdrawiam
chetnie zobacze ciekawe jak wyszłoCytat:
Napisał Kromek
Pozd