Można prosić o video :P z testu?
Printable View
Można prosić o video :P z testu?
no sa diody i to fajnie ze swieca:) jezdzilem duuzo po eu i nie przeszkadzaly.fakt ze mogly by swiecic mocniej tak jak to jest w audi:)
kolejny problem przez który chyba trzeba pomyslec o sprzedaży auta...alez te diody przeszkadzają. Chyba bardziej przeszkadzają w jeździe neony i reklamy??
Zaklej i pojeździj. Jak ktos nie potrafi bez oświetlenia trafić ręką w wajchę od biegów, to niech jeździ PKSem. Albo pociągiem.
Chyba, ze te diodki świecą dla tych, co to muszą napierw na manetce odczytać jaki mają bieg i gdzie jest kolejny... Ale łatwiej zamontać podświetlaną gałkę. Zaklejcie te diody i pojeździjcie - nic nie tracisz wewnątrz, a zyskujesz lepszą widoczność za szybą.
Te diody nazywają się Ambient Light (lub podobnie). To jest opcja dodatkowa do wyposażenia w niektórych modelach fiata, w 159 wydaje mi się, że była w standardzie. Ma pomagać w lokalizacji schowków, przycisków i tym podobnych w czasie jazdy w nocy lekko podświetlając deskę rozdzielczą. U mnie podświetlona jest cała konsola, mieni się na czerwono w nocy. Alfa jest przedliftowa.
U mnie dokładnie tak samo i to właśnie denerwuje. Pus męczy oczy po 400km w nocy.
dcfan ja nawet nie zauważam ze mi cos swieci.Tak szukam biegow bo to po to jest hahahaha.Zaklejcie sobie jak Was drazni albo nie wiem napiszcie petycje do alfy ze robia z Was kalekow bo widzicie wajche i wiecie na jakim biegu jedziecie, a oni Wam takie cos zamontowali. Swiatla tez nie wiem po co sa przecież jak się chce cos widzieć w nocy to można w noktowizorze jezdzic.Kierunkowskazy tez bez sensu bo można rece przez szyby wystawiac