-
Arthrm, z góry dzięki za propozycję, może się zgłoszę :)
Przygód z Adamczykiem ciąg dalszy: w ASO okazało się, że silnik był źle poskładany (coś stukało). Do tego z czasem wychodzą usterki niezwiązane z przeprowadzaną przez nich naprawą (bo jakim cudem zmieniając turbo można uszkodzić zagłówek?!).
W ASO prosiłem o ekspertyzę, ale serwisant nie chciał jej wypisać, dał tylko świstek z zakresem przeprowadzonych napraw.
-
Wybaczcie odgrzewanie kotleta, ale odkryłem coś co powinno zniechęcić wszystkich do Adamczyka.
W samochodzie który do nich oddałem... wymienili silnik. Bez mojej wiedzy i zgody, z silnika w idealnym stanie na całkowitego trupa. Sprawa na 100% idzie do sądu. Jeśli ktoś jeszcze miał z nimi problemy zapraszam na pw.
-
I jak sie skończyła sprawa w wymianą silnika?
-
-
Jeeest kotleciarz:)
Dla równowagi dodam, że szwagier ostatnio u nich robił rozrzad w mazdzie 6 2.0d i jakieś duperelki, oringi zimeringi itd. Autko jeździ:) Skasowali go coś koło 1600. A mówia, że alfy sa drogie w utrzymaniu:)
Kiedyś dawno kolega robił pasata tdi. Tryb awaryjny check engine itp. Doszli do przyczyny problemu. Passat smigał.
Słyszałem jedak opinie, że wystawiaja wysokie faktury, a nic nie robia...
-
tak, przeżyłem to u nich, ale był rzeczoznawca, straszenie sądem i od razu im rura zmiękła, nie jednego naciągneli, dingar nie leprzy,
przez rok silnik w Brerze wyciagali z 4-6 razy, mistrzowie!!!
pzd.
-
george11 od kiedy Ty się jąkasz???
-
a jakos tak ostatnio mam :)
-
Pracowałem u Adamczyka zaraz po szkole. Całe szczęście ze tylko miesiąc. Oczywiście kazał bym poszedł do urzędu i weźmie mnie z urzędu myślę dobra ok. Po zgarniętej kasie za mnie z urzędu kazał mi się zwolnic i tak tez zrobiłem. Było to w 2010r. Już wtedy jakieś machlojki, oszustwa dopisywanie kasy za byle co. Teraz słyszałem ze mechanicy się zwalniają bo nie płaci im. To teraz to same oszustwa muszą być by zakład dalej szedł jak szykuje się upadłość. Na pewno nie polecam tego zakładu nawet na wymianę klocków. Teraz to już na pewno same łebki z urzędu robią tam samochody.
-
panowie jak nie adamczyk czy dingar to jest ktos godny polecenia ? Bo musze oddac pompe cr do sprawdzenia