a czy tak jest w kazdym serwisie :?:
Printable View
a czy tak jest w kazdym serwisie :?:
Prawie w każdym,
niestety w Carserwisie w Warszawie zbywali mnie od jednego konsultanta do drugiego, a w dziale szybkiego serwisu który świdczyć miał tę usługę (bezpłatną) w końcu Pan raczył mi odpowiedzieć: "Panie daj Pan spokój, nie mamy czasu na takie bzdety, ludzie są poumawiani na wymiany opon i czekają w kolejce"
To tyle odnośnie poszanowania klienta w Carserwisie.
Natomiast bez problemu udało mi się umówić w serwisie u Bołtowicz na Ursynowie, telefon dwa dni później wizyta.
Operacja trwała około 45 min. Samochód został przy mnie podniesiony, pokazano wszystkie usterki (połowa wachaczy do wymianki... :( ), pomierzono jakość płynów chłodniczego i hamulcowego itd, itd
Na koniec jazda próbna, przekazanie wszystkich uwag i zaproszenie jeśli bym chciał na pomoc w usunięciu usterek.
Wszystko miło w przyjemnej atmosferze i bezpłatnie.
Uwagi:
Bołtowicz - polecam :mrgreen:
Carserwis - odradzam :evil:
Ogólnie jednak gdziekolwiek by się nie udało Wam dostać, to warto. Można poznać opinię z innego źródła niż normalnie. :D
No to wielka niespodzianka jak na Wrocław :>>> A kiedyś nie ma tam korków?Cytat:
Napisał Dziki
Jeżeli mieszkasz gdzieś niedaleko A4 to prościej do Opola podjechać. Dwa lub 3 ASO, bez korków. 45min w jedną stronę. Szybciej niż wjazd na Milenijny w jedną stronę.
Jak masz blisko z A4 to lec do Aso we Wrocku od tej storny traumy nie ma bo do salonu blisko z a4 nawet nie wiem czy 1km bedzie ;) ale w druga strone to niepolecam lepiej podroz do Opola zrobic i na ladnej nawierzchni posluchac co piszczy a co nie i wniesc cenne uwagi przy przeglądzie w ASO czy powiedzą to samo ;)
W FAP w Bielsku od ręki bez umawiania się.
Dobra informacja. Postaram się potwierdzić w czwartek 8)Cytat:
Napisał cysio
słuchajcie ja dzisiaj byłem we wrocku na tym ich przeglądzie trwało to 1,5 godziny Jedyna pożyteczna żecz to to że sprawdzili hamulce i amortzatory natomiast informacja że nie mam np znaczka logo raczej niepotrzebna :) Pozatym pan od razu mi powiedział żebym się cudów nie spodziewał bo jak coś jest za darmo no to wiadomo że pełnej opcji się nie dostanie.
Tego sie mozna bylo spodziewac po ASO we Wrocku :)
byłemw tamtym roku na takim przegladzie we wrocku w aso moja Lancia kappą - w sumie nic ciekawego sie nie dowiedziałem a z 1.5 godziny siedziałem - wiekszość spraw mozna samemu sprawdzić
może ktoś ma listę czynności ????
w sumie do aso wrocław nie mam daleko bo pracuje na sztabowej - moze jednak warto podjechac aby oblukali moja bellę ??? :? sam nie wiem :|?: :|?: czy to nie bedzie stracony czas - no chyba że autko umyją po przeglądzie - chyba zawsze pytają o to :mrgreen:
Wlasnie sie umowilem na poniedzialek o 8.00 rano w Viamocie w Krakowie ;))) Ciekawe co to bedzie :P