Panowie nie trzeba się kłócić;P oglądałem wóz, na pierwszy rzut oka malowane zderzaki(oba)+przedni błotnik od strony kierowcy+wpylane/lakierowane okolice wlewu paliwa(słabo zrobione)nie mam miernika więc tylko ocenione na oko....dodatkowo lekko wgnieciony próg od strony pasażera z przodu(tak jakby komuś spadł z lewarka podczas zmiany koła) wszystkie szyby oryginał....tylko jedna z 2007r
Na plus wnętrze, nie palone, fotele lekko przybrudzone(czyli tapicerka nieprana)naprawdę niezły środek jak na Włocha. Pęknięta jest tylko rączka służąca do zamykania drzwi kierowcy i brakuje nakładki na sprzęgło....
Silnik chodzi cicho, nie kopci przyspiesza myślę tak jak powinien na te 120koni.....
z zawieszenie nie słychać jakiś stuków...ale przejechaliśmy się w sumie po prostych drogach;)
kierownica przy jeździe na wprost jest przekrzywiona o jakieś 15stopni...może tylko zbieżność lub geometria potrzebna....
Sprzęgło ciężko chodzi, twardo się wciska....ale nieślizga podczas jazdy ale pewnie trzeba będzie je wymienić(spory koszt:(
Wóz stoi na otomoto chyba od stycznia.....zmieniały się tylko zdjęcia;P coś się nie może sprzedać....
za tą cenę myślę że nie warto, ale jeśli ktoś weźmie miernik+sprawdzi na diagnostyce to po obniżonej kwocie myślę że można wsiąść