-
ale własnie o to chodzi, żeby było prosto, dodatkowym plusem jest też to, że przy sprzedaży mogę te radio wymontować i zamontować w jakimkolwiek innym pojeździe. Co do głośników to mam upatrzone i para kosztuje 480 zł, ale wydając pieniądze mam świadomość tego, że mogę to wymontować.
-
No tak, inne kryteria. Możesz jeszcze panel wyciągnąć koło ręcznego tak jak kumpel zrobił.
-
oj nie, nie podobają mi się takie rozwiązanie, uważam, że szpecą taką limuzynę, montowanie panelu tam gdzie zapalniczka, czy w schowku na podszybiu, nie do tego zmierzam. Wszystko u mnie ma być ładnie schowane i udawać seryjne audio :) to jest mój cel.
-
Napisałem koło ręcznego. Szpeci tak samo jak Twój telefon :)
-
telefon jest tam tylko polozony, zawsze lezy w tym miejscu bo jest dla mnie wygodne, równie dobrze mogę go trzymać miedzy nogami.
Wiem, że napisałeś koło ręcznego, i na to odpowiedziałem, że mi się nie podoba i dodałem dwa przykłady innych miejsc, które widziałem na forum.
Po prostu nie widzą mi się kolorowe przyciski panelu radia zamontowane gdziekolwiek w widocznym miejscu, szczególnie nocą.
Jest to tylko moja opinia oraz mój gust więc bez urazy :)
Pozdrawiam
-
Witam
podepne się pod temat.
Mam 166 przed FL z kierownicą multifunkcyjną.
Orientuje się ktoś czy adaptery do sterowania z kierownicy podpasują z innego modelu do 166?
Dało by radę podłączyć normalne radio zamiast ics'a, a do tego sterowanie tym radiem z kierownicy, czy to jest zbyt proste żeby możliwe? :)
-
O jakie adaptery Ci chodzi?
Nie sądzę żeby to było plug&play :) to by było zbyt proste :)
Ale na pewno da się to wykorzystać. To przecież działa na zasadzie 0,1 na kilku kablach. W najgorszym wypadku jakiś mały układzik mikro przekaźników i będzie banglić.
-
Chodzi mi o takie adaptery: http://allegro.pl/adapter-do-sterowa...486268884.html
Myślałem, że da rade podpiąć coś takiego i wtedy radio do schowka, a ja mogłbym nim sterować z kierownicy.
-
To będziesz musiał spróbować ale wątpię.
-
Więc chyba narazie odpuszczę temat. Nie chce wywalać kasy w błoto jeśli nie da się tego w ten sposób podłączyć, a do zabawy w przerabianie instalacji itp. to raczej nie mam zdolności ;)