Dobrze zebys byl na zalewem,fajnie bedzie jechac w takim orszaku:)!
Wysłane z mojego Nexus 4
Dobrze zebys byl na zalewem,fajnie bedzie jechac w takim orszaku:)!
Wysłane z mojego Nexus 4
Czyli bierzemy ze soba jakis prowiant na grila i cos jeszcze?
Wysłane z mojego Nexus 4
no co kto chce :) tam teoretycznie jest gdzie usiąść bo jest wiata drewniana, stolik tez jest. więc krzesełek nie trzeba brać. chociaż tez pewnie wszyscy na raz przy jednym stole sie nie pomieścimy, zależy ile nas będzie. ja biorę grilla, węgiel itd. więc o to nie trzeba sie martwić.
Zwaliła mi się do domu rodzina i nie będe mógł przyjechać, a nie wypada ich zostawić samych... Życzymy udanego grillowania ! :)
Wczoraj byłem w Czechach na zlocie samochodów tuningowych nad jeziorem Rozkos. Też było na co popatrzeć, w tym kilka ładnych Alf ;)
Załącznik 96090Załącznik 96091Załącznik 96092Załącznik 96093Załącznik 96094
Dzięki za zaproszenie niestety nie będę mógł przyjechać praca. pozdrowienia i miłej zabawy.
Ja bede napewno kolo 11.00 w Swidnicy.
Wysłane z mojego Nexus 4
Ja bym dojechał gdzieś koło godziny 13 z narzeczoną, ponieważ wcześniej mamy komunie jej siostrzenicy. I mam pytanie, czy będą tam jeszcze jakieś kobiety oprócz mojej żeby mogła z kimś pogadać o babskich sprawach ? :D
Spoko,ja bede z zonka:)!
Wysłane z mojego Nexus 4
pewnie ze będą ! :) to nie jest typowo samczy spot :D w zasadzie każdy kto ma z kim przyjechać to tego zabiera :) to do zobaczenia o 13, trzymam za słowo ;)
a ja z kolei będę jużod 11 w Jedlinie żeby zająć miejscówkę, zalew w Świdnicy ogarnie kto inny. no chyba że w ostatniej chwili znajdę kogoś innego na Jedlinę bo jest na to szansa to wtedy też dojadę nad zalew.
moj kom 792916022
aaa i wezmę kompa jak by sie ktoś chciał podpiąć do auta :)
To fajno w takim bądź razie do zobaczenia ;)
- - - Updated - - -
Numer w razie co zapisałem także jak będą jakieś problemy to będę dzwonił :)