Mogłeś to chociaż przed puszczeniem w eter dać jakiejś polonistce do sprawdzenia.
- - - Updated - - -
Tym krótkim, ale jakże treściwym esejem poprawiłeś mi humor kylo :-)
Printable View
Wow!! Normalnie kopara opadła mi w dół i nie pozostaje mia nic innego jak pogratulować tak wspaniałego załatwienia sprawy. Zazdraszczam.
Pokaż nam swoje auto, protokół naprawy chociaż dowód zakupu :-)
Ponownie witam szanownych Kolegów niedowiarków i być może tych, którzy nie są przeciwko mnie!:)
Kolego Cubus00 pozwól, że pokażę, a nie "pokarze" i szczerze jak patrzę na Twoje wpisy - nie mogę inaczej powiedzieć niż "jestem od Ciebie lepszy":) sam zresztą to przyznałeś:)
Tak więc do rzeczy... poniżej faktura zakupu i dowód wykupionego ubezpieczenia... protokołu z naprawy nie posiadam, ale zrobię wszystko, żeby po świętach również i ten dokument zamieścić na forum. Zdjęcia swojego auta nie musze wstawiać, bo nie będę długo czekać na inteligenta typu Cubus00, który napisze "fajne auto tylko szkoda rze sciongniente zjencie z neta" - dlatego fotki auta nie załączam.
PS. Bardzo trudno udowodnić, że nie jest się wielbłądem...
Pozdrawiam:)
Załącznik 195605Załącznik 195606
daj spokój , to taki ktoś z gatunku bohatera na odległość, oni na żywo juz tacy nie są , na żywo miałby od tego "Inteligenta " w p..k, teraz dość waśni ida świeta i z koniem nie ma sensu sie kopać
Dobry wieczór Panowie...
mówicie, że to ja się nie potrafię w tym miejscu zachować... popatrzcie na to z mojej strony. Zarejestrowałem tu swoje konto, zadowolony po tym jak udało mi skorzystać z gwarancji udzielanej przez wyżej wymienianą firmę i po opisaniu całej historii spadła na mnie lawina obelg i oszczerstw, co najważniejsze kiedy to dotyczyło mnie nikt nawet nie zwrócił uwagi na fakt, że nie wypada się obrażać i używać rożnego typu "nieładnych zwrotów". Kiedy ja odpowiedziałem do reszty, tym samym podniósł się alarm i wszyscy "hura" na mnie. Zastanówcie się - mówię tu do tych wieloletnich użytkowników, którzy z samej racji tego, że są tu od wielu lat oczekują szacunku do siebie, czy wasze zachowanie zasługuje na aprobatę. Ja uważam, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć i nie wystarczy tylko BYĆ, ale trzeba coś sobą prezentować... z waszej strony zobaczyłem tylko chamstwo, agresję i gdyby to jeszcze miało odzwierciedlenie w rzeczywistości tzn gdybym naprawdę był podstawionym pracownikiem firmy, chciał robić reklamę, to byłbym w stanie sam dla siebie to zrozumieć, ale w tej sytuacji... wszyscy, którzy obrzucili mnie bezpodstawnymi oskarżeniami są dla mnie bardzo małymi ludźmi, którzy najwyraźniej tylko w takim miejscu jak forum mogą powiedzieć co chcą, bo w życiu są zakompleksionymi, prymitywnymi osobami, które muszą grzecznie słuchać i wykonywać rozkazy mądrzejszych.
Jutro Wielkanoc... wszystkim bez wyjątku życzę Wesołych Świąt i dużo zdrowego rozsądku, zanim się kogoś bezpodstawnie osądzi.