zawsze jak jedziesz w 2 to możesz sobie złożyć tylne siedzenia i powiększyć bagażnik na 3/4 auta :P ja taki zabieg zastosuję na pewno w sierpniu.
ogólnie Gt jak na coupe to ma bardzo przestronny bagażnik
Printable View
zawsze jak jedziesz w 2 to możesz sobie złożyć tylne siedzenia i powiększyć bagażnik na 3/4 auta :P ja taki zabieg zastosuję na pewno w sierpniu.
ogólnie Gt jak na coupe to ma bardzo przestronny bagażnik
cieszą mnie wasze wypowiedzi :).
Także nie w tym roku ale jakoś w następny sierpień - wrzesień będzie kolejna alfa w rodzinie :).
i pamiętaj, że GT jest rejestrowana (jako nieliczne coupe) na 5 osób, co też jest plusem, chociaż rzadko używanym.
a jakie Alfiątko aktualnie posiadasz? :)
Ostatnio porównywaliśmy z kolegami bagażniki GT, 156 i 159 (berliny), i GT mimo mniejszej pojemności dobrze wypada jeśli chodzi o dostęp i ustawność, zaletą jest też składana i dzielona kanapa oraz wnęka - rękaw na długie przedmioty. W sumie daje radę.
Po złożeniu siedzeń i wyjęciu półki jest niemal nieskończona ilość miejsca;D No może trochę przesadziłem, ale przeprowadzając się do Gliwic zapakowałem wszystko, co miałem zapakować i zostało jeszcze sporo miejsca. Nie mówię tu o wożeniu jakichś mebli czy coś, ale wieeele gratów zmieściło się bez problemu:)
Ja tym samochodzikiem przewoziłem mnóstwo sprzętu "wspinaczkowego" typu kilka plecaków 60L+, liny, kaski, uprzęże, buty itd itd i na prawdę bagażnik ma pojemny. Do tego jeszcze te schowki po obu stronach nad kołem to po prostu bajka :)
W tych schowkach zawsze chowam kosmetyki do auta:P Przynajmniej nie latają po bagaju;)
niektórzy forumowicze wożą nawet po 6 i więcej osób, także w bagażniku !