jesli kogos kto czysci swiece szczotka druciana nazywasz dobrym mechanikiem to ja wysiadam.teraz juz wiem kiedy swiece wymieniac.wszystko zalezy od "zalechtania" :lol:Cytat:
Napisał Karol88
Printable View
jesli kogos kto czysci swiece szczotka druciana nazywasz dobrym mechanikiem to ja wysiadam.teraz juz wiem kiedy swiece wymieniac.wszystko zalezy od "zalechtania" :lol:Cytat:
Napisał Karol88
Cytat:
Napisał as
Świece NGK luzem - prod. Made in France
Świece NGK seria V-Line, pakowane po 4 szt, z nacinaną elektrodą, prod. Japan
w dzisiejszych czasach nawet napis made in.... tez nie jest miarodajny.znam to z autopsji.Cytat:
Napisał phantom71
widzę że temat się rozwiną a ja swieczek dalej nie mogę kupić tam gdzie znalazłem to nie maja na magazynie :( aha jeszcze małe pytanie kiedy będę wymieniał świeczki i dostana mi sie jakies paprochy do "gara" czy moze to jakos uszkodzić cos w silniku ?
a w zwyklym sklepie motoryzacyjnym nie kupisz swiec ja kupowalem ngk i tez do 1.6 boxer i bez problemu dostalem
nic dobrego sie nie dziej jak wpada jakis syfek do cylindra :wink: przed wykreceniem mozesz wydmuchac gniazdo swiecy spreżonym powietrzem.napewno to nie zaszkodzi.Cytat:
Napisał BADalf145
A co w tym takiego dziwnego ??Cytat:
Napisał lesio146
starasz sie cos udowodnic?swiec NIE czysci sie szczotka stalowa.jesli nie wiesz dlaczego nie mam zamiaru cie oswiecac.Cytat:
Napisał 75andrew155
A jaka się czyści do zębów??? Widzę że Ty jesteś wielki fachowiec od wszystkiego i prawie każdego chcesz strofować i wskazywac kto jest doby mechanik a kto zły , kto robi dobrze a kto żle. Nie znasz mechaniora a już go wyśmiewasz , to raczej Ty starasz sie coś udowodnićCytat:
Napisał lesio146
Pprzeczytaj caly temat moze zrozumiesz...Cytat:
Napisał 75andrew155