hmm no to moze byc problem ? będę próbowal jakos sie tam dostac :) jak nie bede musial znaleźc jakiegoś magika od świec.
Printable View
hmm no to moze byc problem ? będę próbowal jakos sie tam dostac :) jak nie bede musial znaleźc jakiegoś magika od świec.
przycisk P działa pod warunkiem:
- że mamy wyłączony zapłon (na desce nic się nie świeci)
- mamy ustawiony przycisk od świateł na pozycyjne
wtedy możemy tym przyciskiem włączyć światła postojowe przy wyłączonym silniku, ewentualnie dodatkowo przełączając kierunkowskazem możemy ustawić pojedynczą stronę świecenia postojówek
czyli to norma ze swieca sie swiatla drogowe i pozycyjne (wg instrukcji światla parkowania) ?
Jaki masz włożony kluczyk to tak
Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 2
ale mi sie swieca caly czas od momentu wsadzenia kluczyka i przekrecenia do gory wlacznika swiatel po lewej stronie kierownicy , po uruchomieniu silnika takze .
A jak weźmiesz w dół przełącznik to świecą? Normalnie jak masz przełącznik w górze to powinny zawsze po włożeniu kluczyka świecić a jak w dół to nie powinny wcale świecić
Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 2
jak dam w dol na srodek to swieca same postojowe ( te w srodku) a jak nizej to wszystkie gasna , a mysle ze powinno byc tak ze jak dam przelscznik na sama gore to postojowki powinny sie wylaczyc i same mijania pozostac .