Ja swój naprawiłem,wybiłem trzpien rozwierciłem wiertłem chyba 9mm i z tego wiertła obciąłem koniec / strona gładka / na wymiar , wbiłem go i zaklepałem z dwóch stron od roku mam spokój i koszt dużo tanszy.
Printable View
Ja swój naprawiłem,wybiłem trzpien rozwierciłem wiertłem chyba 9mm i z tego wiertła obciąłem koniec / strona gładka / na wymiar , wbiłem go i zaklepałem z dwóch stron od roku mam spokój i koszt dużo tanszy.
ahhahaha xd uwielbiam ten dzwiek jeszcze zanim film sie rozkrecil juz to slyszalam ;) polecam WD40 na pare dni pomoze, ja osobiscie nie wymieniam ogranicznikow lubie jak ludzie sie rozgladaja z przerazeniem w oczach czy nikt nie strzela podczas gdy wysiadam xd chociaz ostatnio doszlo u mnie jeszcze skrzypienie (pewnie od wysokich temp.)
wiec dyskretny rabunek w srodku nocy alfa odpada ;)
Koszt ogranicznika 82zł jeśli dobrze pamiętam. Wymiana trwała pół godziny - cisza bezcenna.
Jakaś dobra cena 82zł.. niestety ale w ASO 129zł za sztukę.. ta niby najnowsza wersja z gumą itp co ma już nigdy nie strzelać..
nie było mnie tu chwile dzięki wszystkim za info będę musiał się wybrać z moja alfą do lekarza i to wymienić i mieć juz wreszcie spokój ze strzelaniem :D
Tez mialem takie strzelanie, ale wystarczylo tylko zawias dokrecic bo sie poluzowal