Miałem takie radio...
Załącznik 98126
... i taka przejściówkę
Załącznik 98127
Jak radio było wyłaczone wciskałem kombinację klawiszy ON + SRC i wtedy radio wchodziło w tryb zmieniarki i bez problemu odtwarzałem mp3 ze swojego telefonu.
Printable View
Miałem takie radio...
Załącznik 98126
... i taka przejściówkę
Załącznik 98127
Jak radio było wyłaczone wciskałem kombinację klawiszy ON + SRC i wtedy radio wchodziło w tryb zmieniarki i bez problemu odtwarzałem mp3 ze swojego telefonu.
ta by pasowała? http://allegro.pl/aux-in-miniiso-min...250150413.html
chyba ze mozesz mi zalinkowac :)
tak to właśnie taka.
bo Twoje radio obslugiwalo zmieniarke, tak jak napisal kolega wyzej, a u trixtera pewnie nie, u mnie ten sam problem byl, tylko zmieniarka, ktora podal omen
jeżeli jego radio posiada wyjście na zmieniarkę to zadziała. a z tego co mówi nawet instrukcja do tego radia to przewidziana jest obsługa zmieniarki.
Próbuje ta kombinacje klawiszy ale cały czas mi włącza sie radio, mam jeszcze klucze do radia więc go wyciagne i zobaczę czy ma wyjście na zmieniarke
Wciskasz SRC + ON i trzymasz do domentu aż na ekranie się nie pojawi napis CHANGER. Jak za długo przytrzymasz, to lipa. Jak za krótko.. też lipa. Musisz wyczuć :)
Ja po 3 razach już dawałem radę bez problemu :)
wciskam idealnie ale bede jeszcze probował :D
- - - Updated - - -
Załącznik 98522
ta niebieska kostka(zaślepka) to jest to luźne wyjście na zmieniarke? i dalej nie mogę uruchomic radia z tej kombinacji jak przetrzymuje dluzej to właczy sie radio i z napisu TUNER przechodzi w NO CD
Tak ta niebieska jest od zmieniarki.Jak nie masz tam nic włączone to nie przejdzie na zmieniarkę :)