-
Ale 500 Abarth też robił i tam raczej program był, tak wiec nie jest tak źle, znam jeszcze dwa adresy gdzie by się 1.4 zajęli, ale w wolnym czasie, bo forsa z tego była by jednorazowa a z TDi, JTD itd. cały czas płynie strumyczek i robią dobrze nikt nie narzeka, no chyba że zamiast 110 chce mieć 210, a potem pretensje że sprzęgło siada itd.. Ja nie mam na co narzekać specjalnie w programie, aczkolwiek, są 3 zgrzyty które można by poprawić, no i wytłumaczenie jednego z nich to mnie na łopaty rozłożyło, bo sensowne, ale wyszło że wynikał z tego że trzeba było przymaskować legactwo
-
500 Abarth w Europie nie ma MultiAira zdaje się..
-
Niech będzie że tylko to pudełko ogarnia ten silnik...., zapewne ma w sobie coś takiego kosmicznego że tylko włosi to dadzą radę zrobić. Wedlug mnie wszystko się da rady zrobić, trzeba tylko mieć $$$
Po co się pytać jak inne odpowiedzi nie interesują tylko potwierdzające trop
-
Bo wiem, że w Europie poza Squadra i Savali (Holandia, więc trochę daleko) nie ma zbyt wielu tunerów, którzy się do tego biorą. Nawet Novitec wsadza pudełko.
-
Coś mi swita w głowie ze cały sterownik jest zalany żywca dlatego są z tym takie problemy.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk