niestety po odłączeniu aku nic sie nie zmieniło - miga przebieg, usb nie działa, brak podświetlenia. Moduł B&M? Ktoś zna jakiegoś dobrego elektronika w okolicach lublina kto by sobie z tym poradził?
Printable View
niestety po odłączeniu aku nic sie nie zmieniło - miga przebieg, usb nie działa, brak podświetlenia. Moduł B&M? Ktoś zna jakiegoś dobrego elektronika w okolicach lublina kto by sobie z tym poradził?
Naprawdę nikt nie zna jakiegoś elektronika kto by spróbował sobie z tym poradzić? Przeglądałem już sporo tematów w podobnych sprawach i żaden nie jest jednoznacznie zakończony. Są na aukcjach centralki od fiatów itp o innych numerach ale podobno mogą nie działać a nie widzi mi się wydawać 1300zł na nówke. Macie jakieś pomysły?
Kolega z forum naprawia te moduły - iNTELL
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/4995.html
soulfly daj znać jak uda Ci się złapać jakiś kontakt s iNTELLEM, napisałem mu na gg zobaczymy czy się odezwie
jasne, napisalem na priva, jak bedziesz wiedzial cos 1 tez daj znac :)
z tego co patrzyłem to dawno iNTELLa na forum nie było, no ale trzeba być dobrej myśli ;)
po podłączeniu do kompa wywaliło następujący błąd:
- D602
- błąd magistrali C-CAN - sygnał nie ważny
- stały
Coś takiego? Macie jakieś pomysły??
Błąd skasowany licznik przestał mrugać a B&M dalej nie działa? Centralka pod radiem jest. Komp nie pokazuje teraz żadnych błędów. Port usb w schowku się w ogóle nie podświetla. Może to jakiś bezpiecznik? Czy całkiem moduł padł? Jest taka możliwość żeby komp nie pokazywał żadnego błędu a B&M nie działał? I kolejne pytanie czy można spróbować kupić na allegro używany moduł z innym numerem? Będzie działał?