ja go mam mało bo po kupnie słabo chlodzi wiec nie strace duzo , a mialem jeszcze 3 dychy z polecenia na gruponie wiec mi sie jakoś to jeszcze opłaca ;) takto serwisoalem w Kokarze i byłe mzadowolony
Printable View
ja go mam mało bo po kupnie słabo chlodzi wiec nie strace duzo , a mialem jeszcze 3 dychy z polecenia na gruponie wiec mi sie jakoś to jeszcze opłaca ;) takto serwisoalem w Kokarze i byłe mzadowolony
najlepiej właśnie klime robić u klimaciarzy a nie u dobijaczy ;)
dobić każdy potrafi...
W bosie wymiana czynnika na nowy ( cala ilosc ) , olej , barwnik uv o ile info na stronie maja dobre to na dzisiaj 120zl
Grupon - 29zl 150g + policzmy kolejne 500g za 50zl = daje nam 79zl
Ciekawe ile za olej doliczaja :rolleyes:
Niby dalej w opisie jest " pracownicy wymienia olej bla bla bla... zapewnia dolewke czynnika...
Ale do tego gruponowego to sobie moge podjechac i sam dopytac o szczegoly i bede wiedzial czy robic przelew czy nie :p
myslisz ze olej ten z klimy to osobna bajka ? ^^ to by juz chyba lecieli po calosci o ile maszyna sama tego nie wymusza ;)
ja tam nie wiem dla tego najpierw dopytam o wszystko czego nie wiem i dopiero zapłacę w razie czego :-)
grupona też nawet już opłaconego można zwrócić w ciągu 10dni
aha to ja pierw tez dopytam jutro jakby co :D moze doliczaja jeszcze za czas na stanowisku napełniania klimy :)
he he he
Oferty z grupona to przeważnie syf, nie oszukujmy się :)
Raz tylko udało mi się dobrze trafić, tj rok temu właśnie na serwisie klimy :)
Zrobili dosłownie WSZYSTKO tj UV, ozonowanie, olej + napełnienie (pełne bo była pusta po dziurze) i zapłaciłem w sumie z gruponem 55 zł :-) robione w AUTO SKODA w K-ce :D
Gdzie haczyk? Tu, że przy płaceniu za dodatkowy czynnik policzyli sobie 4 zł za 100 g zamiast 14 zł... he he he :D
Bociek mała prośba do Ciebie...jak rozgryziesz temat opisz jak to naprawdę wygląda...Zastanawiam się teraz czy wspomniany Boss nie byłby lepszy?
boss na pewno jest dobry bo działają już kupę lat
ten punkt z grupona też znam ale ze starego adresu - 1 maja ( kupe lat tam byli )
dzisiaj bob miał wizje zrobić
ja robię jutro rekonesans i nagrywam to co powiedzą :-)
jutro do wieczora info z mojej strony