Ostatnio zaczeły mi trzeszczeć drzwi tylne, pomimo smarowania nie przestają, wygląda na to, że to ogranicznik.
Jeśli ktoś potwierdziłby na 100%, że po zdemontowaniu głośnika (a ten chyba dosyć łatwo zdemontować) da sie wymienić byłbym wdzięczny:)
Printable View
Ostatnio zaczeły mi trzeszczeć drzwi tylne, pomimo smarowania nie przestają, wygląda na to, że to ogranicznik.
Jeśli ktoś potwierdziłby na 100%, że po zdemontowaniu głośnika (a ten chyba dosyć łatwo zdemontować) da sie wymienić byłbym wdzięczny:)
eLearn mówi, żeby zdemontować cały bok drzwi. Nie wiem jaki jest sens bo na końcu jest napisane aby odkręcić dwie śruby mocujące do "słupka" i dwie przykręcone do drzwi.
Załącznik 99951
Kolego spdr mogę Cię prosić abyś wrzucił demontaż przedniego zderzaka z eLearn'a ;) nie chcę zakładać nowego tematu.
OK już jest. Bardzo dziekuje!
Potwierdzam, że wyjdzie ogranicznik przez otwór od głośnika trochę gimnastyki ale bez przesady - mówimy o tylnych drzwiach. Sprawdź dokładnie, bo są dwa rodzaje !!! Z wersji przed fl są lepiej wykonane (kule są gumowe natomiast po fl są plastikowe i szybciej zaczynają strzelać).