Jakbyś poczekał trochę, to byśmy ściągnęli resztę. Ogólnie dziś może założę temat w dziale usługi, bo sporo pytań jest ostatnio i ruch ,,forumowy'' ;)
Printable View
Jakbyś poczekał trochę, to byśmy ściągnęli resztę. Ogólnie dziś może założę temat w dziale usługi, bo sporo pytań jest ostatnio i ruch ,,forumowy'' ;)
okres wakacyjny, bass, zimny lokiec i wies sie bawi ;)
a tak na powaznie, jestem zadowolony i z doboru, z obslugi jak i rowniez z cen ;)
Może źle to ująłem ;) po Waszej stronie nie było problemów ze ściągnięciem.. ale uparłem się po prostu na sprzęt który już na Naszym rynku dosłownie chyba miesiąc wcześniej zakończył sprzedaż.. konkretnie RE Audio serię 1x4Ohm.. teraz wszystkie które sprzedawane są na Nasz rynek są 2x4Ohm.. i do mojego wzmaka to na pasiło.. Niby wprowadzili markę Excursion który wiem że jest idealną kopią RE z 1x4Ohm ale estetyka i lekko zbyt wsiowe logo sprawiło że nie chciałem go.. uparłem się i zamówiłem z USA z Ebaya tego RE którego chciałem bo tam nadal bez problemu go sprzedają w sklepach.. wysyłka nieco kosztowna.. ale jakoś to tam się kalkulowało.. i mam co chciałem ;)
A resztę wszystko co chciałem to bez problemu u Was dostałem.. :)
Rozumiem. Ogłoszenie już poszło do moderatora, więc powinno jakoś jutro się pojawić, zapraszamy wszystkich ;)
a jak z zasilaniem wzmacniacza? napięcie trzeba ciągnąc z bezpośrednio z aku? To mnie cały czas zniechęca to podjęcia dzaiałań
Zasilanie wzmacniacza obowiazkowo z klemy kablem min 16mm^2. Czynnosc prosta do wykonania. Przy wiekszych mocach wskazany kondensator.
Tapatalk.
Właśnie mnie tak samo, zniechęca ciągnięcie kabli przez cały samochód.
No i kolejny aspekt, to sporo mocy pobieranej, co zimą może mieć znaczenie dla aku.
Niedawno przeciagałem kable od radia do tylnej rejestracji, w zasadzie wewnątrz nie ma problemu, Jedynie grodź między silnikiem na kabiną - tu widze przeszkodę. Co do aku to bym sie nie martwił jesli nie zamierzasz grać na postoju. Miałem mocny zestaw w poprzednim aucie i nie zauważyłem problemów. Jedynie lampka przygasała przy mocniejszym łup.
Korci mnie zrobić coś podobnego co kolega chez.
radio mam Apline CDE-9842
Głośniki seria, tylna półka jakieś Pioniery.
Chciałem zrobić dokładnie tak jak pisał chez w pierwszym poście aby dać głośniki na radiu a sub pod wzmacniacz, dodatkowo tylną półkę pod wzmacniacz.
Zastanawiam się jednak nad rozwiązaniem o którym piszecie czyli głośniki tylko przód i sub pod wzmacniacz. Da to radę? Co z gwizdkami, które są zamontowane?
Czy możecie polecić jakiś zestaw głośników? Drzwi niestety nie są wygłuszone ale mógłbym się za to zabrać.
Wzmacniacz i sub też chętnie bym dokupił do tego.
Możecie przedstawić wersję mocno budżetową jak i nieco droższa.
Zależy mi na dość czystym graniu bez łup łup kilometr dalej :P
Zacznij od wywalenia glosnikow z polki. Tak sie nie robi. Na przod jakis zestawik dwudrozny do 300-400pln, wygluszenie, wzmak i sub. Nie odczujesz braku tylu
Tapatalk.