Święte słowa Pablo.
Printable View
Święte słowa Pablo.
Przepraszam a te 600 zł to chyba z wymianą!? dziwna oszczędnośc
600 zł same sprzegło +robota kosztowało 1200 nie oszczędzałem po prostu nie było w ic musieli sciagac z wawy a to za długo wiec znalazłem w poznaniu miałem na to 3 dni.raczej nie oszczędzam pakuje markowe czesci tu sie pokusiłem bo stwierdzili ze niemieckie .teraz jest założone valeo 2 tydzien wszystko ok cała przygoda mnie kosztowała 4200 mój bład ale sie jakos nie załamałem kupiłem nowe i latam dalej nie jeden pewnie juz by sprzedawał
- - - Updated - - -
Załącznik 103175mysle zeby moze zregenerowac ? nowe nity mocniejsze ? i sprzedac moze komus sie przyda za tanie pieniadze
Ale jaja, pierwszy raz coś takiego widzę po kilkuset kilometrach.
Masz może indeks tego sprzęgła, sprawdził bym co i jak.
I mówienie, ze to jest niemieckie to lekkie przegięcie.
Już znalazłem, faktycznie jest drogie, i wskazywało by na to, że powinno być solidne, a tu taka lipa.
Sorki za pochopne wnioski co do oszczędności.
Po prostu je reklamuj u producenta
jest taki problem bo przerąbałem paragon i jest juz dupa :( mowiłem ze kosztowało tyle co prawie valeo.jak widac tarcz jak nowa 800km i pusciły nity hmmm ? ciekawe dlaczego moze mechanik cos zjebał idzie jakoś coś naciągnąć za mocno?wiem ze jest hydrauliczne i chyba nie idzie nic zepsuć wszystko juz widziałem a prwda jest taka ze mało mechaników zna sie na alfie .mojemu znajomemu jakąś podkładke na napinaczu nie z stej strony ostatnio założyli i pasek pękał
Przy założonej odwrotnie tarczy i tak pozostaje luz, dopiero jak są okładziny całkiem zjechane to może byc kolizja a tu tak nie ma ,okładziny nowe- ot pech
Kamil trzeba było brać valeo tak jak ja to zrobiłem ale ty nie chciałeś!!!