Te felgi to są "turbinki" z Giulietty QV.
Printable View
Te felgi to są "turbinki" z Giulietty QV.
Wygląda na to, że takie felgi montowali oryginalnie w TI z końca produkcji. można je zobaczyć w katalogu/cenniku z 2011 roku - strony 20 i 27 z tego pliku: http://ebookbrowse.com/120111-ar-159...pdf-d354086238
BTW oryginalne felgi z Giulietty nie pasują plug&play, tzn. trzeba rozwiercać otwory na śruby - więc w salonie nie bawiliby się w to.
A ja się zastanawiam gdzie i kiedy te egzemplarze zostały zrobione .Wg informacji Fiata produkcja zakończyła sie w 2011(chyba pażdziernik).i miejsce przeznaczono na jeden z modeli Fiata.
Zobaczcie na spasowanie błotnika przedniego prawego z maską w czarnym egzemplarzu- wyglada to na"ręczną robotę".
Z drugiej strony moja czarna wyszła z fabryki w marcu 2010,a już sporo wcześniej silnik 2,4 nie był produkowany nie mówiąc o Q4.
cuda Panie cuda jakieś
Jakiś kolejny przekręt 'made in uk': twoja wpłacić, moja wysłać promem.
Jak takie nowe i nierejestrowane to dlaczego mają takie brudne nadkola?
Otto, sam wiesz jak wygląda pasowanie błotników i maski tak w 159 jak i Brerze...
otto zadna z nich nie ma silnika 2.4 tylko 3.2. Spasowanie elementow w 159 jest takie sobie, wiec ocenianie na podstwie zdjec to wroznie z fusow. Ubrudzone, bo moze staly gdzies na polu UK farmera.. :)
Ale powiem szczerze, ze chetnie bym taka przytulil i wstawil do szopy na 30 lat - a potem niczym feniks z popiolow jak ten maluch ;)
pomimo opinii o silnikach 3.2, pomimo ciezaru z Q4 i pomimo wielkiego spalania (w automacie jeszcze wiekszego ;)
szkoda, ze zadna nie jest czerwona.