20% bezrobocie robi swoje :/
Printable View
Swego czasu na Dekabrystów był bardzo przyjemny pub, może ktoś pamięta. Nazywał się Bachus, a później 18.37
...pamiętacie? :)
A co byś chciał żeby się działo w tej Częstochowie ?
Wszystko zależy od tego jak sobie swój czas zaplanujesz , miasto Ci tu w niczym nie pomaga ani nie przeszkadza. Fakt nie ma tutaj tyle pubów, klubów i dyskotek co np.w Katowicach , ale znowu nie przesadzaj że nie ma gdzie wyjść. Jak jest ekipa to i miejsce jest mniej ważne.
Gdyby było mało atrakcji też nie ma co narzekać , wspomniane np. Katowice nie są daleko i dobrze co jakiś czas się "wyrwać" gdzieś poza miasto. Tam na brak życia narzekał napewno nie będziesz. A tutaj na spokojnie też wyjść można. Chociaż ciężko określić co miałeś na myśli że miasto umiera ?
A co do Alf , spotów itp. Zajrzyj kiedyś na spot do Piekar na kopiec , w czwartki do Katowic , albo w piątki do Bielska-Białej. Nie brakuje tam ludzi z którymi można sobie pogadać na każdy temat , a jak zaczniesz jeździć, poznasz ludzi , to takie odległości nie będą stanowiły żadnej przeszkody , żeby od czasu do czasu zajrzeć na śląsk.
Jeśli tylko kupię w końcu tą upragnioną Alfę to zobaczymy się pewnie na jakimś spocie nawet na Śląsku.
:) Panie i Panowie. W Częstochowie nie bylem nigdy na spocie a z tego co widzę słabo z frekwencją. Proponuję zorganizować jakiś miły spot zapoznawczy i odświeżający kontakty.
Ja się piszę. Nie wiem, co się dzieję na naszej stronie jkar, ale mam problemy, żeby się na nią zalogować (utworzyłem już 2 konta). Cały czas wywala błąd przy logowaniu (login i hasło poprawne). Można by coś ogarnąć na alfaholikach w takim razie.
Wypowie się ktoś jeszcze na temat spotu ? :) Gdzie, kiedy, o której :) ?