Jasne, że tak :) 4 samochody to nasz zlotowy standard więc nie ma co wybrzydzać :P Poza tym liczę, że ktoś się jeszcze dopisze - może zmiana daty w tytule pomoże bo pewnie część chętnych sobie wyjazd odpuszcza nie wchodząc w wątek.
Printable View
Jasne, że tak :) 4 samochody to nasz zlotowy standard więc nie ma co wybrzydzać :P Poza tym liczę, że ktoś się jeszcze dopisze - może zmiana daty w tytule pomoże bo pewnie część chętnych sobie wyjazd odpuszcza nie wchodząc w wątek.
zaginąłem w tańcu, wiem, moja wina :/ Karnego kut**a mi nakleicie w niedziele na szybę :P
Ty, Sempre nie zaniżaj mi samooceny :D na kuligu było 10 samochodów, a na pozostałych, Grudziądzkich ok 12 ;) więc średnia dużo wyższa niż wskazane przez Ciebie 4 :D
Noo tylko my jak pojedziemy to raczej nie popłyniemy kajakiem, bo Paula się boi -,-
Będzie szła brzegiem :) To może i córkę wezmę to sobie pochodzi z mamą i ciocią.
Się okaże.
Uwaga! Przykro mi, ale spotu nie będzie :( Facet miał nam zorganizować miejsce, ale okazało się, że na ok 8-10 osób miejsca nie ma. Także przykro mi, ale odwołujemy
No cóż, do następnego.
No to ZAJEBIŚCIE :D Dzięki Adi za dobrą wiadomość, hehehehe :D :D Następnym razem ugadaj termin minimum 2 tygodnie przed :)
ja tez sie ciesze:) moze nastepnym razem dam rade ogarnac wolne i sie wybrac:)
no następnym razem zadziałam szybciej i dokładniej :P to przez natłok obowiązków ostatnio. może zrobimy coś pod koniec sezonu, np. we wrześniu i zorganizujemy coś 2dniowego z jakimś noclegiem? :) co Wy na to? :)
Jak na lato :)