Ale ja je widziałem. Dlatego pisałem, że tak na okrągło to sobie 8-kę do tego dolicz.
Printable View
Na co te 8 tysięci? Pytam z czystej ciekawości.
Jeśli zaakceptujesz fakt, że auto jest całe malowane (średnio ładnie), w dodatku do lekkich poprawek, ma wnętrze wymagające ostrej estetyki, oraz trzeba w niej wykonać conajmniej wymianę rozrządu, naprawę kolektora ssącego, inspekcję układu wtryskowego, posadzić to na sensownych oponach i modlić się, żeby sprzęgło i dwumasówka żyły długo i szczęśliwie - to możesz zostać zadowolonym nabywcą tego pojazdu. Dla mnie wpadnie w niego z 8 kawałków bez dwóch zdań, zwłaszcza, że w lepiej (na pierwszy rzut oka) utrzymane 159 ludzie wkładali w skali 3-4 miesięcy eksploatacji większe kwoty.
Oprócz tego malowania to cena adekwatna do stanu, jak to zwykle bywa. Ktoś kupi za 40 i dołoży 2, a ktoś inny za 32 a brakujące 10 uzupełni w innym czasie. Nie jest ot zasadą oczywiście. Wypróbowałem już obydwie ścieżki i stwierdzam, że nr 2 zapewnia większy spokój ducha :)
szczerze sądzę że 2 opcja jest też lepsza , lecz nie przesadzając z tą niską ceną , auto jak dla mnie moze mieć stłuczkę itd lecz musi być dobrze zrobione i blacha musi być zdrowa , mechanika jest do zrobienia z wyglądem jest gorzej (oczywiście wyłączając silnik ,bo jak serducho w słabej kondycji to już kaplica)
Byłem w tym komisie ale po nic konkretnego tylko tak się wstępnie rozejrzeć bo miałem po drodze.
Oglądałem czerwoną 159 SW i właśnie miałem wrażenie że mogła być malowana, jakoś tak klapka wlewu paliwa odstawała od reszty(ranty wewnętrzne) ale nic nie sprawdzałem, chyba nie działała w niej również klima.
Generalnie mają tam koło 20 Alf z cztery 159.
Przebieg przynajmniej w trakcie rozmowy będzie dopisany do umowy.
Z autem można podjechać na diagnostykę w Proszowicach lub po opłaceniu(ubezpieczenia, paliwa?, w sumie nie dopytałem) do KrK ASO czy gdzie tam się chce. Już nie pamiętam ale chyba mozna też podjechać ze swoim komputerem i podpiąć.
Sam plac estetyczny, budynek nowy i sprawia dobre wrażenie ale auta dokładnie nie badałem.