Pstryknij foto swoich jeśli możesz
Printable View
Jeżeli masz wyświetlacz taki, jak ten od góry, to najprawdopodobniej masz wersję wyposażenia Impression, w której nie ma komputera pokładowego, a tym samym nie ma opcji wyświetlania chwilowego spalania...
Załącznik 103440Załącznik 103441Załącznik 103442
tak wygladają moje przełączniki
No to wszystko jasne. Nie masz opcji pokazywania chwilowego/średniego spalania.
no to ladna wtopa. auto tej klasy wmiare młode i brak podstawowych funkcji wrrr. da sie to jakoś zmienić?
Ciężko będzie, bo musiałbyś pewnie wymienić zegary i manetki przy kierownicy. A nawet mając to na względzie wątpię, czy obyłoby się bez zmiany innych elektronicznych rzeczy bliżej niesprecyzowanych.
no to lipa na dzien dobry alfa zaskakuje mnie negatywnie. wsumie moja wina nie sprawdzilem ale nie przypuszczalem ze moze tego brakować.
dzięki za pomoc jakoś bede musiał przemęczyć i oby to był jedyny problem jaki mnie czeka. a teraz pozostaje tankowanie do pełna i sprawdzanie spalania
myśle że dam jej szanse :) jest to moja pierwsza alfa przed którą mnie ostrzegano ale mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie bo frajda z jazdy jest :)a widze po koledze że jak się zacznie z alfami to ciężko się wyrwać :)