Też myślałem, że to jakaś ściema a nie kontrola trakcji... Aż sobie ją kilka razy wyłączyłem w zimie. ;) Działa, zdecydowanie działa, przynajmniej kwestia ASR. :)
Printable View
Też myślałem, że to jakaś ściema a nie kontrola trakcji... Aż sobie ją kilka razy wyłączyłem w zimie. ;) Działa, zdecydowanie działa, przynajmniej kwestia ASR. :)
A przecież jest test ESP gdzie 159 zajmuje pierwsze miejsce: http://www.youtube.com/watch?v=o5zzwuiJLD0 :)
Podepnę się pod temat. Mianowicie u mnie kontrola trakcji czasem w trakcie jazdy się wyłączy... na jakiś krótki czas, po czym znów się sama włączy. Czym to może być spowodowane?
nie, po prostu dojeżdżałem ostatnio do ronda i zaświeciła się kontrolka z napisem "disconnected".
i znów... czekając na McDrivie, a w zasadzie podjeżdżając "ASR/VDC disconnected", a po chwili znów się uruchamia...
A może to być wciśnięty przycisk, bo w ogóle nie reaguje?
Sprawdź połączenie w kostce, tej pod przyciskiem. Może jest luźna i przerywa.
Jak się do tej kostki "bezpiecznie" dostać? Tak żeby nic nie pourywać :)
podwaz plastik od strony podlokietnika po obu stronach(2 rogi)od pasazera i od kierowcy.Wyskocza Ci 2 spinki,nastepnie pomalu wypinaj chyba 2 albo 4 spinki w kierunku konsoli.Podnies panel.Odepnij mieszek,odepnij kosci od dolu(uwazaj na kable zeby ich wczeniej nie pourywac),przeciag mieszek przez galke i sciagniesz caly panel.Kosci wypinasz przez nacisniecie takiego bolca w plastiku.Posprawdzaj co i jak i powpinaj spowrotem,a anastepnie naloz mieszek i wepnij panel.Pozdrawiam