-
Blokady mieli, ustawiali rozrząd przy mnie na blokadach z precyzją laboratoryjną, pewnie czujnik albo ze starości padł albo jak zakładali pasek i się nie przyznali, no nic cały rozrząd i tak przydałoby mi się wymienić to też wymienię czujnik, jaki kompletny rozrząd najlepiej kupić do mojej alficzki?
-
pasek dayco (ma najlepszy profil zebow do kol zebatych twin sparka) rolki wiadomo ina ruville.
Nowy oryginalny czujnik walka (w oryginale wystepuje z ta blaszka) sporo kosztuje dziwie sie Tobie ze temat mechanikowi odpuszczasz skoro jakos go musial uszkodzic.
Rozumiem ze jestes pewny ze blokady byly do 2.0ts a rozrzad ustawiali na odkreconych gornych kolach zebatych.
-
Odkrecone gorne kola zebate byly jak ustawiali, blokady do 2.0 bo z nudow jak czekalem az złożą go do kupy przegladalem ksiazki serwisowe czy tam jakies gdzie bylo opisane jak wyglada rozrzad w 2.0 ts oraz jakie blokady maja byc etc, mam ten problem, ze to byl mechanik poprzedniego wlasciciela (konczyli skladac po wymianie uszczelki pod glowica zaraz przed moim kupnem) w Warszawie a ja jestem z Rzeszowa i nie bardzo mi sie usmiecha jechac sie klocic specjalnie do W-wy
- - - Updated - - -
PS. Czujnik polozenia walka rozrzadu na intercars najtanszy ERA 150pln, Bosh za 317 tyle samo paliwo by mnie wynioslo