rowniez mam ten numer auto dzis i jutro i dokladnie pamietam to auto jaką furore robilo ladnych pare lat temu ale niestety slad po nim zaginął pozniej
Printable View
rowniez mam ten numer auto dzis i jutro i dokladnie pamietam to auto jaką furore robilo ladnych pare lat temu ale niestety slad po nim zaginął pozniej
co do Matki to jednak niepasuje mie ta skóra w tym aucie...wsumie to jej kolor :P
a komentarze niektórych palantów były lekko przesadne...jeden many napisał nawet że wolał by śmkigac traktorem niż taką Alfa. :roll: burak :mrgreen:
Wydaje mi się że Alfy Przeźwieckiego i Matki to dwa różna auta ... Tym nie mniej fajnie było usłyszeć od Was że ktoś jeszcze pamięta o takiej fajnej furce . Szkoda że rzeczywiście "ślad po niej zaginął" .
A może nie ..? :?
Auto o którym mówicie zostało sprzedane ... komu, nie wiem ... natomiast podobno przez tego kogoś zostało zarżnięte ... I tak się skończyła ta historia. Słyszałem o tym już jakieś 4 lata temu. a ten numer AMiS też mam ;-)
niewymowna szkoda bo to było naprawdę niezwykłe auto ... :(Cytat:
Napisał Quadrifoglio156
widzę że tylko ja czytałem ten artykuł w kiosku a wszyscy inni kupili gazetę :cry:
więc jeszcze raz proszę :? o jakiś skan albo xero - bardzo chciałbym przypomnieć sobie całą historię i jeszcze raz zobaczyć zdjęcia :roll:
Artykuł
fiu fiu, aż sie dziwie czemu tak mało nim jeździł :D dzieki za skan!!! (rozdzielczość ciut większa mogła by być ale luz :) )
scaner się popsuł od tego skanowania więc musiałem zrobić fotkę :oops:
Andrew - ja też bardzo dziękuję :mrgreen: za wklejkę artykułu - miło było przypomnieć sobie to autko , ciekawi mnie tylko ospojlerowanie - czy to oryginalny Hormann czy może kit Zagato ..? Wydaje mi się że był taki podobny .
z tego co wyczytałem to napewno HORMANN cała stylizacja nadwozja