Ja mam troche inna klimatyzacje ale z tego co sobie przypominam to jest kolo czujnika taki wiatraczek i on tez byl chyba zastany i trzebabylo przeczyscic. On powoduje ze temperatura jest bardziej realna bo powietrze oplywajace jest w ruchu.
Printable View
Ja mam troche inna klimatyzacje ale z tego co sobie przypominam to jest kolo czujnika taki wiatraczek i on tez byl chyba zastany i trzebabylo przeczyscic. On powoduje ze temperatura jest bardziej realna bo powietrze oplywajace jest w ruchu.
Tak wiatraczek jest i on się strasznie brudzi przez co dopływ powietrza do czujnika jest dużo gorszy i klima może wariować. A czy kolega u siebie ma przy pokrętle konkretne temperatury podane???
Wiatraczek wyczyszczony ale niestety nie przyniosło to żadnych zmian:(.
pozatym nie moge znaleść czyjnika zewnętrznego koledzy może macie jakieś zdjęcia poglądowe gdzie ten czujnik dokładnie się znajduje
Ja Mam dorabiany czujnik w lusterku lewym i kabel biegł do lewego lusterka więc moze sprobowac zdjąć boczek i zobaczyć czy nie ma luźnych kabli ale tez może być w prawym bo widziałem na allegro lusterka prawe z opisem że niby mają czujniki temp. Zrób zdjęcia tego panelu klimy jak to wygląda i zdjęcia lusterek od spodu to coś może sie na kierunkuje w temacie.