Ja sie godze na wszystko :D
Printable View
Ja sie godze na wszystko :D
A jak reszta...? bo musial bym juz zaczac dzialac..
Rudix A zlecenie masz moze gdzies kolo piaseczna?;]
Impreze mam w hotelu Hilton... A czemu sie pytasz?
Tez sie pisze na spot i gokarty :) . Ale co do kartow to potwierdze sie w srode, bo nie wiem, czy kase dostane w tym tygodniu :? .
A co do Imoli to w niedziele, jezeli jest wiecej niz 4 osoby to jest 3 dyszki za 10 min jazdy :D
Pozdr.!
Aby sie umowic gdzies po drodze bo widze ze bedziemy mieli malo czasu;)Cytat:
Napisał Rudix
mrksz87 Postaraj sie bo juz chyba bysmy mieli 4+
O ile wypali
-Ja + moj kolega
-JacekK + jego kolega
-TY(mrksz87)
-Rudix
-..(dalej nie pamietam kto chcial)
Sluchajcie, jesli wyscigi beda w Piasecznie to sie nie wyrobie na bank... Bylbym z dziewczyna wiec ona tez by sie scigala ;) W ogole to o ktorej chcecie sie umowic na te gokarty?
Kurcze, kusicie mnie tym... :)
Zobaczymy ale mysle ze o 18 wyjazd to najpozniej.. chyba ze ten user co musi na 20 do pracy uzna ze go nie bedzie.. Mi chodzi o to ze SPOT ma priorytet;)
P.S. Ide spac bo o 6 wstaje;/ Wiec do jutra tzn do dzisiaj;)
Street odpada juz zajety... Sphinx tez brak rezerwacji;/ Innych dobrych tam knajp nie znam ale wymyslimy cos na miejscu jak tu bedzie brak pomyslow.. ew pizzahut ponoc da sie nas upchnac ale rezerwacji tez nie robia;/
Sluchajcie... To jaki jest w koncu plan? O ktorej sie spotykacie, gdzie i gdzie jedziecie? Potrzebne sa konkrety...
Ja wczoraj sie rozlozylem i leze w lozku ale do niedzieli powinienem wyzdrowiec! Musze!!!
Czekam na potwierdzenie przybycia od rigobert.. bo od niego zalezy glownie godzina poczatku spotu i wyjazdu na gokarty..Cytat:
Napisał Rudix
sroda/czwartek wieczor juz powinien byc jakis plan dzialania.
Też jestem chętny na gokarty więc możecie mnie dopisać :)
No to chlopaki okreslmy sie na ktora te gokarty i na ktora do Arkadii sie zjezdzamy?
Totalny chaos. A zaczęło się od prostej propozycji spotkania się i zapoznania. Potem każdy dorzucił coś od siebie: wyścig uliczny rondo-rondo, wyjazd do Krakowa (to ja ;) ). Teraz gokarty i knajpa, a wszystko w dwóch końcach miasta.
A mnie i Gtv chce się pojeździć, a nie stać w niedzielnym korku :) Dlatego zdecydowałem się na świąteczny spot w Krakowie. Ruszam w sobotę i mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje tego planu.
Powodzenia i miłego spotkania. Zróbcie proszę kilka fotek, żebym wiedzial co stracę :)
Paweł
:D hehe dokladnie
Nie jest tak zle jak sie wydaje;)
Spot odbedzie sie o godzinie 19 lub 20 tzn zacznie sie.. a zalezy to od jednego uzytkownika ktory na 20 musi byc w pracy.. czekam na jego potwierdzenie przybycia.. jesli bedzie to 19 jesli go nie bedzie to 20.. A pewna chetna grupa na gokarty przed spotem jedzie na gokarty.. i Tyle;) Co do atrakcji spotu to ja sam zdecydowac nie moge niech zdecyduje wiekszosc.. ew zdecydujemy na spocie i tyle;)
Luzno bedzie na spociku sie digadamy-bez stresu :D
Już leeeeeceee...
Nie sądziłem, że tyle ode mnie zależy.
Słuchajcie, jak czytałem po kolei temat to gokarty średnio mi pasowały.
Ale jeśli mam być osobą decydującą to zgadzam się na te gokarty, nie chce psuć Wam zabawy. Jeden warunek, że zaplanujecie to tak, że na 20 zdąrze do centrum w okolice Hiltona.
Sorki, że nie pisałem przez dzień, ale w pracy nie miałem dostępu do netu.
Sluchaj gokarty nie sa jakies obowiazkowe to jest dodatek dla chetnych..Cytat:
Napisał rigobert
My robimy tak ze Ci co chca jechac na gokarty to jada na nie przed spotem wlasciwym;)
-=-=-=-=-=-=-
Wiec tak Spot zaczyna sie o 19:00
Trzeba tylko jeszcze ustalic godzine na gokarty.. mysle ze mozna byc jak najwczesniej jakos zaraz po 18 sie gdzies umowic w centrum i odrazu pojechac zakladajac ze nie bedzie korkow to na spot bysmy sie spoznili 10-20min;p
Chyba ze ktos ma inna ciekawa propozycje;) ew jak rigobert jedzie z nami to spot moze zaczac sie o 20..a jego odstawimy wracajac z gokartow pod miejsce pracy.. A w ostatecznosci zostaje bemowo...
Jak myslicie?;>
Jesli tak wyglada plan to ja pojawie sie po 19 w Arkadii. Wczesniej sie nie wyrobie... A szkoda! Moze nastepnym razem.
Masz racje... Ale takie wypady ustala sie duzo wczesniej. Jednych ogranicza czas a drugich kasa. To nie jest prosta sprawa skoczyc sobie z W-wy do Krakowa na pare godzin tak z dnia na dzien. Dlatego uwazam ze poki co mozna dopracowac miejscowy spot i spedzic fajnie wolny czas. Jednak tak czy siak zazdroszcze Ci...Cytat:
Napisał Papamek
Pozdrawiam i zycze udanego wypadu!!!
Rudix, ja to samo po 19 w Arkadii -cos mi wypadlo niestety :evil:
Panowie, a może by tak zrobić żeby obie imprezy się trochę pokryły? Np. gokarty po 18.30 a zlot po 19. Wtedy na gokarty byłoby więcej chętnych a i chętni na zlot też by byli usatysfakcjonowani. Gokarciarze by się trochę spóźnili na zlot ale myślę, że niewiele. Co wy na to?
Hmm ale my cos takiego chcemy zrobic.. ale zobacz jaki bedzie czas dojazdu arkadia a piaseczno;)Cytat:
Napisał pr0k0p
A zmieniac miejsca spotkania nie ma sesu bo pewnie ktos tego nie zobaczy albo cos..
Ale i tak mamy dalej ponad 4 chetnych chyba z 5-6;P
A ktos z was jedzie moze przez Wole???
potwierdzam swoj udzial w gokartach :) . Bede z Dziewczyna i Ona tez bedzie jezdzic gokarciwem :mrgreen:
Może nie komplikujmy.
Z mojej strony wygląda tak.
Jeśli robicie spotkanie w Arkadii o 19. Ok Będę.
Z gokartami jest za dużo zamieszania.. A do tego to widzę nic pewnego..
Sprawa jest prosta. Spotkanie o 19 w Arkadii.
Ci co chcą jechać na gokarty niech się umówią wcześniej, na tyle wcześniej żeby spokojnie zdąrzyć na 19.
Jeśli większość woli spotkać się o 20 to trudno mnie nie będzie.
JacekK Ty sie dowiedz czy pomieszcza 5-15osob bo widze ze pare osob bedzie;) I sprawdz czy oby na 100% jest czynne itd. Bo nie chce jechac na marne;P Co do godziny to jak proponujesz?
Sorry, nie chcę Was demotywować, ale ile właściwie macie tego wolnego czasu? Godzinę? Dwie? Przejazd z Piaseczna do Arkadii w czasie niedzielnych powrotów i przedświątecznej gorączki zakupów może pochłonąć jego większą część. Spotkanie ok.20.00 to również dość późno. Dlatego warszawski spot w aktualnej na dziś formie nie bardzo ma dla mnie sens. Ale trzymam kciuki, żeby się udało !Cytat:
Napisał Rudix
Aby spokojnie zdążyć do Krakowa, wyjeżdżam w sobotę :) i to wcześnie. Pooglądam miasto, przenocuję, a w niedzielę postaram się godnie zaprezentować :)
Paweł
Papamek A ile niby ma trwac taki spot? Mysle ze 3-4h to wystarczajaca.. szczegolnie ze to SPOT a nie zlot:>
Co do piaseczna jak bedzie az tak zle to zostaje bemowo.. ale wydaje mi sie ze bedzie mozna dojechac bez problemu..:]
Dojechać tak, ale z powrotem do arkadii możecie mieć problem.
Myślę że będziecie jechać z godzinę :)
Wracam w tych godzinach prawie co weekend i różnie to bywa.
Hmmm a proponujesz pluawska i jana pawla czy wislostrada?Cytat:
Napisał Dario_83
Nie proponuję żadnej trasy bo na to nie ma reguły. Czasami jest pusto a czasami trzeba odstać swoje. A Wisłostradą nie jechałem. :wink:
Paweł, tak jak Reks juz wspomnial... Odroznijmy spot a zlot. Spotow masz pelno i w dodatku w takiej formie. Jestes stosunkowo mlodym Alfaholikiem wiec chyba jeszcze nie wiesz jak to do konca wyglada. Zloty masz kilkudniowe np taki jaki byl w Czestochowie... Przeciez w Krakowie tez masz chyba paru godzinny spot. Bedziesz miec to samo co bys mial tutaj (chyba ze o czyms nie wiem to z gory przepraszam). Ale rozumiem Cie! Tez bym sie chetnie przejechal z Toba bo kocham jezdzic lecz czas mnie ogranicza niestety...Cytat:
Napisał Papamek
Sama droga z Piaseczna to jedno. Drugie to tlumy w Arkadii... Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle!
Pozdro!!!
Wiem, wiem :) Młodziak jestem ;) duszą też !
Mam po prostu ochotę na wypad w dłuższą trasę i zmianę powietrza.
Dwa spotkania wypadły w tym samym terminie, dlatego muszę wybierać.
Mam nadzieję, że wkrótce będzie ponowna okazja na poznanie się w miejscowym gronie.
Paweł
Zarezerwowałem wstępnie dwa biegi po 10 min, o 18.00 i o 18.26, dla 8 osób, cena to 40zł/os/10min. Proszę o potwierdzenie(najlepiej na priv'a, by nie zaśmiecać wątku, najlepiej z numerem telefonu, ew. ja mogę komuś podać swój) od następujących osób, w których biegach chcecie wziąć udział i czy bierzecie kogoś ze sobą:Cytat:
Napisał Reks
- Rudix
- Rex
- mrksz87
- pr0k0p
Pewnie nie wszyscy potwierdzą obie godziny, więc jakby ktoś jeszcze miał ochotę dołączyć to niech pisze ile os. i jakie godziny mu pasują to coś tam zawsze wymyślimy.
Oczywiście mówimy o gokartach w Imoli, przy ul.Puławskiej 33, za stacją Jet/Łukoil. Od razu po gokartach o 18.40 robimy wyjazd, a wrażeniami dzielimy się na właściwym spocie w Arkadii, tak Reks? :wink:
Spodobał mi się ten Twój spontan(bo z tego co piszesz to tak to wygląda). Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziesz robił takie trasy z możliwością podpięcia się :wink: .Cytat:
Napisał pampamek
Prośba do mod'a o usunięcie posta :wink:
Do usunięcia
Jasne JacekK
No to juz wszystko wiadome....
Gokarty- 17:50 w Imoli w Piasecznie
SPOT wlasciwy - 19:00 CH Arkadia (niebieska strefa)
Co do parkowania zakladajac ze przyjedzie tyle osob ile sie deklarowalo to proponuje parkowac tam dalej co miejsca parkingowe sa prostopadle do tych z ostatniego Spotu.. czyli tak jak za czasu spotu co byl Prokop(pierwszy spot w Arkadii) W chwili obecnej 2 rzedy zabiera 'stragan' z choinkami ale dany rade;)
http://www.forum.alfaholicy.org/
Czyli G04
Tylko nalezy pamietac, zeby byc przed 18 na gokartach, bo przed jazda trzeba jeszcze taki papierek wypelnic.
Ok dzieki za info poprawilem godzine.. a co do mnie ja pewnie wyruszam +/-17 z zoliborza;]Cytat:
Napisał mrksz87
Panowie, jesli tak wyglada obrot spraw to ja na gokarty nie zdaze chocbym nie wiem jak sie uwijal... Szkoda kurcze... :(
Pojwie sie po 19 w Arkadii.