kolego a chipowaliście kiedyś 2.0 tb v6?
Printable View
kolego a chipowaliście kiedyś 2.0 tb v6?
sie dowiem i dam znać
proszę tylko o cierpliwość - bo cinek jest ciężki w kontakcie i wskazana jest owa cierpliwość
:-)
- - - Updated - - -
danloo - masz pełną skrzynkę ( lub znowu jakiś błąd na forum ) i PW nie doszło
Edit - to moja skrzynka pelna :-)
Poczyszcze i podesle
Kolejny edit :
Moja lekko przewietrzona ale przy wysylaniu do ciebie danloo nadal komunikat ze masz full
Sorki,juz wyczyscilem...!
Wysłane z mojego Nexus 4
poszło
Można przy okazji usunąć klapy wirowe z kolektora?
Proszę o info na PW jak z kosztami podciągnięcia 1.9 JTD M-Jet 16v 140KM razem z wywaleniem programowym EGR ( zaślepieniem ) . Jaka kwota zaliczki wchodzi w grę?
chwilowo mam nieco utrudniony kontakt z cinkiem i proszę o cierpliwość :-)
ewentualnie przypominanie na PW
witam alfa 156 2004 1,9 16 v 140 km jakie koszty chiptuningu ?prosze o info pozdr.
info już poszło
a jaki przyrost mocy ?i jakie spalanie pozdr
pooglądaj wykresy na stronie cinka
cinsoft.pl
albo na forum jest temat "wykresy naszych belli" czy jakoś tak
spalanie zależnie od tego jak będzie zrobione
sporo ludzi ma bez zmian , wielu nieco zmniejszone , niektórzy nieco więcej
wszystko chyba poszło
jeszcze tydzień poczekam jak było pisane
potem juz tylko ustalacie termin z cinkiem
i tyle w sumie
jeszcze ja bym sie chciał dowiedzieć co i jak:) pewnie na VI sie nie złapię, ale chciałbym wiedzieć co i jak i ile dla mojej GT 1.9 jtd, prosze o info
Witam jeśli można to poproszę o koszty wypatroszenia i zaślepienia plus lekki mod żeby sprzęgła nie urwało no i oczywiście nie dymiło dla AR Brera 2.4 200km
Ja robiłem w sierpniu. z mojego 1,9 8V wyszło 152, jak chcesz więcej to najpierw trzeba założyć większy, frontowy IC.
Spalanie u mnie wzrosło około 0,5 litra. Ale jak kiedyś jeździłem delikatnie, tak teraz gaz leci do podłogi. Niby niewielka różnica w mocy, ale o wiele przyjemniej się jeździ.
Tak, że jak stylu jazdy nie zmienisz spalanie powinno spaść.
Czy planujecie organizację kolejnej tury? Jeśli tak, to kiedy można się jej spodziewać?
druga połowa lutego start tematu
roboty na marzec
jak zwykle temat będzie nowy i wszelkie info na PW lub mail ( bocian102 @ gmail.com )
A jak wygląda sprawa dwumasy i turbiny przy wirusie 2,4 20V? Jak wygląda eksploatacja na dłuższą metę?
Witam
Bocian mozesz przrslac mi info apropos kosztow moda i wywalenia egr w AR 166 2.4 20v. Egr mam czesciowo zaslepiony...potrzebuje go wywalic i przy okazji zrobic soft na jakies 200 KM.
Rozumie ze zapisy beda kolo polowy lutego a umawiac sie na robote bedziemy od marca?
To ja bym sie pisal..nawet na 2 samochody!:)
Alfa 159 1.9 Jtdm 150KM 2006r
Audi A4 2.0 Tdi 136KM 2010r
Pytanie odnosnie Audi-da rade??
I najwazniejsze pytanie o termin z uwagi ze nie mieszkam w pl
Panowie 6 tura ktorej tyczyl temat juz dawno zakonczona.
W week odpale nowy temat a pytania itp na pw piszcie bo szkoda szarpac stary temat.
W takim razie czekamy z moją 159 z niecierpliwością :)
bocian, potrzebowałbym szybkie info kiedy orientacyjnie będą możliwe pierwsze zapisy na robotę z nowej tury?
Jutro