Szukam was gdzie jestescie moj
tel
Printable View
Szukam was gdzie jestescie moj
tel
Nie mogę nikogo znaleźć. Jestem na niebieskim -2 E06
Dla zainteresowanych jestesmy na -2 zolty!
hej, ja byłam czarną Giulietką, ale nie mogłam Was znaleźć. Nawet rozmawiałam z jednym chłopakiem, ale potem się gdzieś zgubiłam. Musimy się konkretniej umawiać, bo w sobotę o tej porze w Arkadii jest jakiś dramat..
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że następnym razem uda mi się jednak dołączyć ;)
Spot się odbył, chociaż ja też miałem problemy ze znalezieniem grona ;) 2xgt, 159sw, 164 i 166 :) Dzięki za miły spocik i do zobaczenia na następnym!
jutro jest spot alfaclubu, nie wykluczam, że pojadę :)
a dramat w arkadii rzeczywiście był.
Zatrzymałem się zaraz po prawej stronie po tym jak wjechaliśmy na parking. Na chwile się zatrzymałaś prawie obok mnie i zaraz odjechałaś gdzieś na górę byłem przekonany, że mnie widzisz długo czekaliśmy tam na Ciebie ale potem przenieśliśmy się na żółty bo tylko tam było miejsce.
Jak co to jutro niebieski -2 przy wjezdzie g.20 powinno byc na lajcie tam miejsce pozdrawiam
http://www.arkadia.com.pl/W/do/centre/strona-glowna
Pewnie będzie tak jak i dzisiaj wiec lepiej od razu na żółty - dzisiaj tylko tam było trochę miejsca.
Byłem i ja, trochę się spóźniłem ale jeździłem w kółko i nikogo nie moglem znaleźć :( masakra jakaś o tej porze była na parkingu :( leprzym miejscem byłby jakiś plener, gdzie nie było by tyle aut i łatwiej by było się odnaleźć. ale mam nadzieje że na następnego spota dotrę :0 Pozdro!
Proponuję aby spoty odbywały się na żółtym, ponieważ tam zawsze jest miejsce na większą liczbę samochodów, a co do wczoraj to takie tłumy były bo arkadia obchodziła jakąś tam swoją rocznicę...
Ja chcę dzisiaj przyjechać. Ktoś z was bedzie ?
W plenerze o tej porze roku jest za zimno, no chyba ze ktos przywiezie koksowniki ;). W KEN Center jest jeden wjazd i jeden wyjazd więc zgubic się nie da ;) natomiast nie wiem jak w sobote jest tam z miejscem. Jak byly spoty w czwartki to zawsze miejsce było, no chyba ze byl jakis okres swiateczny.
Wyklepane Jezynka 9900 Bold
W arkadii też się nie da zgubić, tyle, że od razu nie było dokładnie ustalone ;)
- - - Updated - - -
To gdzie w końcu? Jaki kolor?
- - - Updated - - -
-2 niebieski (znalazłem na alfaclubie)
Przemalowane jest na bialo fioletowy strefa g
Ja zrobiłem dwa kolka po -2 aż w końcu pracownik parkingu mi powiedział ze jest przemalowany na fiolet ;)
ja trafiłem fartem :P dobrze wiedzieć na przyszłość :) Pozdro
ja zrobilem dwa kólka w mega korku i spasowałem niestety, straszny tłok z powodu tych urodzin arkadii był... Next time...
Można się zgubić szczególnie jak cały parking zawalony autami oraz bawią się w przemalowywanie oznaczeń.
Łopatologicznie - robicie wjazd od tyłu arkadii i spot jest po waszej lewej w samym rogu. Róg arkadii najdalszy od ronda Radosława. Przynajmniej tam były zawsze ;) ja nie dotarłem bo siedziałem w robocie
Sent from my iPhone 4S
okreslajcie się kiedy wam pasuje i dotrzemy termin :)
z przyjemnością spotkałbym się w szerszym gronie.
może ma ktoś 166 2,4 po modzie. ciekawi mnie jak to działa w praktyce.
ja również chętnie wpadłbym na jakiś spocik w Warszawie
Można pomyśleć coś ;)
Jestem za :)
To rzucie jakiś termin i miejsce
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/pols...11_2013_a.html - Temat w dziale Polska Centralna
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=41114 - link do spotu na AC
termin i miejsce ustalone
Korek Ja raczej będe w niedziele :) po długiej apsencji warto sie pojawić wreszcie :)
chyba będę
chyba też się pojawie :)
Dawajcie panowie i panie przyjeżdżajcie bo to chyba już ostatni spot w temperaturze na plusie.
Proponuje następne tematy w dziale "Polska Centralna" dotyczące spotów warszawskich.