Hola hola chłopaki. Nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu ;) Weekend w kwietniu mi pasuje dopiero.
Printable View
Hola hola chłopaki. Nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu ;) Weekend w kwietniu mi pasuje dopiero.
Skończysz rezać to Cie zacholuje na spot ;)
26-ego kwietnia będzie duży zlot Alfy w Duxford. Wybiera się ktoś?
Dla mnie chyba bedzie za daleko, zreszta pierwsze tygodnie bede mial pewnie tetrisa z meblami w domu.
Chlopaki - orientujecie sie ile kosztuja przednie lampy w uk? kupilbym jakies rhd uzywki bo nie chce obklejac swoich. Jakbyscie mieli cos na oku to podeslijcie pw. Dzieki
Najlepiej bedzie cos na ebayu kupic lub szrot.
Kolego masz jakies wieksze informacje odnosnie tego zlotu w Duxford? Chetnie bym sie tam wybral :-)
Mysle ze jeszcze jeden kolega by sie zdecydowal :-)
www.aroc-uk.com
Tam są wszystkie niezbędne informacje.
Dzięki kolego :-)
Mozecie polecic jakas myjnie w Reading ktora bedzie otwarta w okolicach godziny 19 lub pozniej? Przydaloby sie male mycie po 12h jezdzie wczoraj.
Polecam myjnie kolo stacji bp i sklepu matal jak wulatujesz z reading w strone madejski..maja otwarte do 19
Ok -zdazylem juz umyc na crown street. O Twoj strzal zahacze nastepnym razem. Pzdr
Tylko uważaj na lusterka u tych rumownow mi juz zerwali dwa razy
Cześć. Gdzie wymieniacie olej i filtry, bo mnie to tu czeka. Jaki jest koszt mniej więcej?
Polecam grzeska kolo lidla na oxford rd w granicach 150f peleb serwis z klima wlacznie ale nie jestem pewien ma 100% czy cos soe nie zmieniło
dzieki, a mógłbyś sprecyzować? Ostatnio zapuściłem się w tamte strony (rowerem) ale nie znalazłem nic. Google maps pokazuje tylko Autosolutions albo S B autos w tych okolicach.
Jak bedziesz miec lida po swojej lewej to jeezies Ciutke dalej pierwsza w lewo i za garazami jest brama WiaZdowa
Witam Panowie
Chwile mnie tu nie było ale jest nas 3 z High Wycombe dwie 9-tki i jedna 6-ka
Plus mam kumpla w Londku ze 159 chętnego na jakieś spotkanie lub nawet cykliczne spotkania w okolicy
Czyli jest nas już więcej.
Dajcie znać kiedy wam pasuje
Pozdrawiam Emil
Jest jest wiecej ;)
pozd. z Kent
Cześć. Pomysł jest dobry, ale nie wiem jak z jego realizacją przed świętami, przynajmniej z mojej strony. Mimo wszystko będę śledził temat. Pozdrawiam
Ja mogę w każdą niedzielę do 20 grudnia
Ja dopiero w lutym.
Przed swietami raczej ciezko bedzie sie komukolwiek zebrac: x-mas party, swieta, nowy rok i wyjazdy do Polski....