macie rację, spotkajmy się pod zamkiem i święty spokój ;)
Printable View
macie rację, spotkajmy się pod zamkiem i święty spokój ;)
i tak wlasnie zrobie dojade na 15 a mam zut beretem heh :)
Czyli jak mam jechac wskakuje na A4 jade na Krk a pozniej w strone Wieliczki tak?
I nastepnie na Nowy Targ i juz pozniej prosciutko na Rabsztyn?
yyy nie gdzie ty chciałes dojechac mnie sie wydaje ze chyba lepiej jak bys skoczył na 1 w strone czestochowy pozniej zjedziesz na 94 na krakow olkusz pozniej na wolbrom a jakies kilka km za olkuszem w kieronku wolbromia jest rabsztyn.chyba ze jedziesz z innej strony i sie myle z dojazdem od ciebie najlepiej wejdz na google mapy i wyznaczy ci poprawna trase :)
Oby śniegiem nie sypnęło bo nie posiadam jeszcze zimówek ; dd
Hmm......
To chyba szybciej bedzie jak pojade do Warszawy wsiade w samolot wyląduje w Krakowie i podjade sobie taxi :)
Tak jest to jest genialny plan :cool:
Brawo JA !!!!
Ino chopie nie wsiadej we drimlajnera bo za pierona nie dolecisz nikaj
Najlepi to siadej na jako gibko koza i dajesz na oklep bez łąki i pola i bydzie najszybci
P.S.
Ramzesss- Preston żartował :D
tak myslałem heh chciałem pomuc ale zanim zaczołem pisac to sam mogłem spojrzec na mapke google i wyznaczyc trase i wtedy cos podpowiedziec heh :)
no to kwestie dojazdu już mamy rozwiązaną:)
@Preston zabierz tego grilla weselnego jak to nie kłopot
chyba że Cie obciążą za nadbagaż na lotnisku:)
jak nie będzie lało to przyjedziemy :)
siemka rozumiem że nowi członkowie też mogą zawitać aby czegoś się dowiedzieć o swojej perełce:) od tak zacnego i doświadczonego grona:)
im ns wiecej tym lepiej :) mam nadzieje tylko ze pogoda dopisze
o której oficjalne otwarcie :) bo pracuję do 15
oficjalnie o 15 ale wiadomo ze zawsze ktos przyjedzie wczesniej lub pozniej :) wazne zeby przyjechac :)
Jakby jednak ktoś chciał jechać w większym gronie to czekamy max do 14:30 pod MC na osiedlu stałym w Jaworznie. Jadę Ja, kolega i Amator91.
Jeśli tylko jutro będę zdatny do życia po dzisiejszej imprezie to na pewno podskoczę
Dzisiaj pogoda jest lux oby tak jutro też była:)
Ja na pewno będę tam dużo wcześniej co by altane zarezerwować
Ważna uwaga dla osób jadących od Krakowa w piątek otworzyli obwodnice w kierunku Wolbromia
która omija Rabsztyn żeby dojechać na zamek trzeba skręcić na Wolbrom przy McDonaldzie
jak by co to 509372692:)
ok to wyruszę prosto po pracy aby zawitać i się przedstawić i pochwalić swoją perełką:) jadę z Rudy Śl ale po 15 jak coś chętnie się do kogoś podłączę:)
panowie ja tez bede na 100% ale powiedzcie czy leci ktos moze z okolic zabrza bo bym sie podlaczyl i wspolnie razniej :) rozumiem ze na miejscu na 15
- - - Updated - - -
michalkolat daj adres tego maka w jaworznie to podlece i polecimy razem :)
albo napisz esa 510805816:)
słonko zaświeciło i pogoda jest git:)(załatwione odgórnie)
do zobaczyska pod zamkiem:)
no i cycuś piz**czka delikatesik ; d
Wrazie potrzeby sklep w Rabsztynie czynny,sprawdzone:)
Wuszta można tam zakupić, czy lepiej w pobliskim lokalnym sklepie?
a panowie ognicho bd?:P
Patrz #1 post. Ma być grill.
Ognicho tez bedzie wuda i sledzie
wuszty pewnie też mają w sklepie browary itp są na pewno
chleb zabierzcie bo nie ma:)
w pierwszy poście pisze że fojera robimy też
P.S
Na wylocie z Olkusza w kierunku Wolbromia często misiaki z suszarką stoją
więc nie przekraczać 50km/h bo szkoda kaski:P
jak tam z temperaturą u was ?
Przy ognisku ze 160 stopni lekko bydzie
Ujowa impreza
Mokre drewno do ogniska
Ruska wodka
Przypalane kielbasy
Zadymione
Pijaki jakies
Bloto
Ciemno
Pierdziele takie cos
I jeszcze jakis kurde dzięciul przy ognisku
:D
grilowisko I klasa :) do zobaczenia na następnym. Organizator sie spisał ;)
elegancko bylo czekam na foty :)
Dzięki za impreze. Nie bylo tak zle jak bocian goda.
P.S ciekawe czy magda cos dzis jeszcze napisze..:p
niewiem czy ta pani bladyneczka z loczkami to wlasnie Madzia przepraszam ale naprawde nie mam pamieci do imion ale ladnie ja porobilo :)) ciekaw jestem co miala na mysli mowiac cos o rurze wydechowej :) ale przynajmniej zabawnie bylo i to sie liczy :) oby wiecej takich spotkan :) ...ale chlopak widac bylo ze zadowolony :) ze zopstanie z nim znow na noc:P co kielich kibicowal z nami coraz bardziej hehehe
Dajcie jej spokoj bo juz nigdy nie przyjedzie
Dzielnie sie trzymaly dziewczyny przy tej ruskiej wodce :-)
wlasnie nam potrzeba wiecej takich kobiet :) musimy zapraszac ...ahhh jaka to by byla piekna milosc ona alfistka on alfista poznali sie na spocie ...i ta eskorta slubna same alfy hehehe
Powiem ci ze kobitki daja rade
Pamietam kiedys na kopcu w piekarach jak kobitki mialy luzik a chopy za szoferow
:D