1. deka07
2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. arekgr??? - w sobotę do 12 w robocie, później dostępny, niedziela cały dzień
Printable View
1. deka07
2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. arekgr??? - w sobotę do 12 w robocie, później dostępny, niedziela cały dzień
ja chętnie wpadnę, wiec jak i gdzie 15 czy 16
Zapraszamy:) myślę ze 16 marca będzie odpowiadał każdemu, a godzina to hmm... 14-15 obok Areny w Sanoku, potem byśmy gdzieś pojechali na jakąś herbatkę lub kawkę. Nie wiem czy taki pomysł wszystkim pasuje więc proszę o opinie :)
i ja bede :)
Witam! 16 mar 15.00 ARENA SANOK-pasuje.Do zobaczenia!
ok ,mam nadzieje że koledzy z Przemyśla nie zawiodą panowie dopisywać się...............................
Ja może wpadnę ale jeszcze nie wiem na 100 % ;-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
na 90% i ja się piszę swoim strupkiem,w przyszłym tygodniu pompa sprzęgła do wymiany ,powinienem ogarnąć,ale jak coś to na 16.03
Panie / Panowie proponuję 16.03 o godzinie 16.00 pod Areną Sanok - jak zwykle.
Mam nadzieję, że wytrzeźwieję, zapewne się pojawię :) O ile mój bulid się nie spsuje :D
Jak mi nic nie wypadnie to sie też pojawie:D
Jak spocik będzie 16 to ja też wpadnę na stówe :P
możecie mi powiedzieć co sie robi na takim spocie :-)? Szczerze mówiąc to będzie mój pierwszy :-p
Genieralnie nic się nie robi :P Ciekawie konwersuje. Chyba Ze organizator coś zapewni lub zorganizuje się samo w trakcie spotu.
Witam, słuchajcie do piątku musicie napisać kto będzie w 100% na spocie, chcemy zarezerwować lokal i muszę wiedzieć na ile osób. Więc proszę do piątku dać znać kto będzie na spociku :)
Będę na sto procent, ale jak pisałem tylko jak będzie spot w niedziele.
Ja również będę na stowe jak bedzie to w niedziele :-p
ja jeszcze dam znac co i jak ale powinienem być ;)
Zapowiada się genialnie http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/03/135.jpg Ja jestem obowiązkowo.
- - - Updated - - -
Zapowiada się genialnie http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/03/135.jpg Ja jestem obowiązkowo.
A mnie już wpisano? :)
Ja pierdziele. ..... zapowiada się ciekawie. Od początku miałem plan żeby sie do Was wybrać. ....nawet przykleić sie na ogon chłopakom z Przemyśla , nawet już młodemu (synowi) powiedziałem że jedziemy ....... a tu dzisiaj w pracy oznajmili że w niedziele musze wyjechać ........ może następnym razem :(
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
ja na milion nawet jeśli będę musiał bele dopchać heeeeeeeeeeee
- - - Updated - - -
czy ktoś z jadących na spot miałby naklejki klubowe na zbyciu
Panowie Spot 16.03.2014 o godzinie 16.00 - ARENA Sanok lista (proszę się zadeklarować nazwijmy to na 99% :)):
1. deka07
2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. arekgr
5. mielnia102
6. Roni_Sanok
7. adrian01
8. Miły
9. dawidoo2375
10. Piotrek155 (pozwoliłem sobie dopisać, bo wiem że będziesz :))
11. ............????
piszę się jako 12,he he he
1. deka07
2. motodoktor1
3. Sebcia90
4. arekgr
5. mielnia102
6. Roni_Sanok
7. adrian01
8. Miły
9. dawidoo2375
10. Piotrek155 (pozwoliłem sobie dopisać, bo wiem że będziesz :))
11. olo66
12. ..........???
Witam wszystkich :) jestem tutaj nowy i myślę, że fajnie byłoby przedstawić się osobiście na spocie. Na 99% będę 16 w Sanoku, ale czy dam radę być na spocie, dam znać do piątku.
Pozdrawiam
witam wszystkich.Też was chętnie odwiedzę w niedzielę moją babcią 155 :)
no i jakie są plany na ten dzień ;)
no ja bede na 100%
;D
może by ktoś jeszcze pogodę zamówił:(
co do pogody to an niedziele raczej kiepskie prognozy są...
Chrzanić prognozy!!!!!!!!!!!!Aby towarzystwo dopisało!Zawsze można przycupnąć w jakiejś knajpce czy barze.
Plany są na przyszłość...:) Do tej pory było "skromnie" co do faktycznie przyjeżdżających na zlot dlatego tak to wyglądało... Liczymy, że od tego razu sytuacja się zmieni i będzie więcej aut. Jeżeli ten zlot w Sanoku wypali, wówczas będziemy mogli coś konkretnego zaplanować.
A tymczasem spotykamy się 16.03 (niedziela) o godzinie 16.00 pod Areną Sanok. I później ewentualnie przenieść się jak tu już motodoktor1 wspominał do baru, restauracji , ....
U mnie plany się zmieniły- wyjeżdżam dopiero w środę, więc najprawdopodobniej się wybiorę
Panowie z Przemyśla- jedziecie jakąś grupą?
proponuje dla kolegów z przemyśla i tych co bedą od przemsla jechac spodkać się tak powiedzmy o 14 ; 30 na parkingu stadionu polonia na sanockiej aby pojechac z tamtad w grupie co wy na to,,,,,,
Myślę ze to dobry pomysł spotkać się na parkingu poloni zachęcam wszystkich pozdrawiam
Ja nie wiem czy zdążę na 14.30 . Jak się nie pojawię to znaczy że będę miał trochę poślizg. Może bym dał radę na 15. Najwyżej nie czekajcie na mnie
Kolego Tomek masz mój nr tel 530454117 jak coś to dzwon
widze ze temat sie rozkreca ;D
i bardzo dobrze;D
Na dzień dzisiejszy pojadę tak na 99%. Pewność będę miał jutro koło południa. Dzięki za tel. Jak coś to zadzwonię