Rarytas będzie jak zrobię z nią porządek ;)
Printable View
Rarytas będzie jak zrobię z nią porządek ;)
Do zobaczenia w takim razie jutro na 15stą - Wieluń znam dobrze, także trafimy bez problemu :)
Ilu nas będzie, bo nie wiem czy brać obiektyw szerokokątny? :D
Barth jakby się wszyscy odliczyli to ok 9-10 aut :P to jak uważasz :P ja tam biorę aparat jaki by nie był :p
Bydle to jest Mariusza GTA :P
GTA to godzilla :lol:
Ja też się pojawię. Do zobaczenia.
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie ;)
Czekam na foty.
Ahh myślałem, że będę pierwszy :)
Dzięki za spotkanie - frekwencja jak na mały spot bardzo dopisała. Mam nadzieję, że wkrótce powtórzymy spotkanie a może nawet będzie czas gdzieś usiąść i pogadać.
Uczta dla oczu obejrzeć wszystkie te Alfy naraz - 33-ka, zadbane 156-stki, rarytas GTA czy piękne GT no i oczywiście zadziorne pyski 159-tek :)
Poniżej link do zdjęć:
https://plus.google.com/photos/10128...CJjc74SE5vStSA
Ja również dziękuje wszystkim za spotkanie było bardzo fajnie, liczę ze za niedługo odbędzie się kolejne :)
Barth zdjęcia fajnie wyszły :)
Heh no nie:P nie dość że słabo to moje wielo-czerwone wygląda to jeszcze zbliżenie dostała na pęknięty zderzak i brudny kierunek :P ze wstydu aż lusterka poskładała :P :P
Super fotki ;D
też dziękuje że wszyscy się odliczyli :) atmosfera była taka jakby wszyscy znali się od lat - i o to chodzi :) Myślę że tak jak wszyscy stwierdzili na następny raz trzeba pomyśleć gdzie posiedzieć w ciepłym i coś zjeść :P Zdjęć nie wrzucę bo wszystko ciemne wyszło... Bartek super galeria i fotki pierwsza klasa ;) Dopiero teraz zauważyłem że w Stecek w GT nie miał tablicy z przodu... :P
pozdrawiam Paweł
milo było Panowie ... oby tak jakos może się udało i przed "opłatkiem" się styknac ... szkoda ze dluzej nie mogle ale wiecei tesciwoa i dania na goraco wiec nie było jak opozniac wyjazdu :) dozooo
- - - Updated - - -
fotki super stary ... jedno (oczywiście mojej "9") mnie urzekło i prosiłbym kopie jeśli to możliwe :)
- - - Updated - - -
Załącznik 114857Załącznik 114858Załącznik 114859Załącznik 114860Załącznik 114861a ja swoje z fona wrzucę. żaden szał i na pewno nie ma co porównywać z tymi z lustra (żałuje ze nie wziąłem) ale żeby nie było ... :D pozdro
Siemanko,
ja też dzięki wielkie za spota, sporo aut, sporo fajnych aut i gadało się świetnie.
Barth propsy za zdjęcia.
Do następnego
stecek, daj mi cynka jeszcze raz z ta zaprawka bo może bym to zrobil przed zima żeby g... później nie wyszlo. dzięki.
Proszę bardzo :)
http://www.pielegnowacauto.pl/lakier...2-komplet.html
tutaj dokładna instrukcja jak dobrze ogarnąć zaprawkę
http://blog.pielegnowacauto.pl/newsy...obic-zaprawke/
wielkie ci dzięki!
Co jest ? miało być spotkanie przed wigilią ? Ja specjalnie w nowe fele Alfę ubrałem żeby się coś przylansić a tu cisza.
Baaa... nawet w mikołajki miało być, jestem za spotkaniem przed wigilią albo coś ;)
dajcie jakiś termin i bedziemy próbowali się zgrać :)
może 22 w niedziele ? przed sama wigilią praktycznie ;D można opłatek przełamać ;D heh albo 21 w sobotę co myślicie ??
mi 21,22 pasuje jak najbardziej z tym że 22 Grudnia o 23:00 mam być we Wrocławiu więc o normalnej godzinie :P Tak jak rozmawialiśmy na spotkaniu ostatnio przydałoby się gdzieś w knajpie osiedlić, bo stać na dworze przy tych temperaturach to katorga.... :P Nawet jakby nas miało 4 być to ja na pewno będę :) Przepraszam że dopiero teraz piszę, ale w rodzinie pojawiła się kolejna Alfa 156, tym razem SW od kolegi z forum i niestety nie jest tak idealna jak miała być i nie daje i psychicznie i fizycznie mi spać po nocach :P Ale powinienem ją w przyszły tydzień ogarnąć :D to gdzie wam pasuje i kiedy? Latakia, Da Grasso, Eden, oraz kiedy?
Napisane za pomocą dłoni na klawiaturze przy piwku :D
Pozdrawiam Paweł
Proponuję właśnie też 22. Miejsce - Latakia bądź Amfiteatr, jest parking żeby sie postawić i dobra pizza również :-)
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
to 22 grudnia bardziej widzę, a miejsce i to i to mi pasuje, niech koledzy też się wypowiedzą :)
22 może być godzina 15 czy później ? co do miejsca to mi to jest obojętne :)
witam
jestem nowa tutaj ale wlasnie z wielunia:) chcielibyśmy z mezem tez dolaczyc do spotkania bo od niedawna jesteśmy posiadaczamy alfy 159:)
Zapraszamy! :)
Btw. może puściłbym info o spocie wśród znajomych z Lancia Klub Polska, wiem, że Lancia to nie Alfa, ale też Włochy :)
sorki jednak 22 ja odpuszczam nie będę mógł sie zjawić niestety ale pracuje:(
To dawać inne terminy, niech każdy wpisze, który dzień mu pasuje i coś się ustali dogodnego ;) Może 21 albo 23 w takim razie?
mi ten i ten :) dostosuję się :)
mi 21 też nie pasuje bo mam 2 zmianie, ewentualnie 23 jesli wam nie robi to róznicy ?
o której godzinie ? :P
a mi to już będzie wszystko jedno :)
Wstępnie piszę się na 22 grudnia koło ok. 15stej :)
jak coś ja mogę niestety tylko 22 :/
...że kiedy mieliśmy się spotkać? :)
Dziś miałem trochę czasu, ale forum wcięło - to kiedy spot?
Ups, wczoraj był :D
Ale można myśleć nad następnym., Paweł, Twoja żona tym razem chyba Cię z domu wyrzuci :P
hehe, nie dowiem się jak nie spróbuję :P To kiedy :D
No panowie cross już zrobiony (no prawie) i gotów na spot :)